hej mamma!
här är lägenheten nu efter att allt lullull kommit på plats :)
vad? linne från pimkie (köpt i frankrike)
storlek? 34-ish (kanske funkar på en 36a också :) eller, jag tror det!)
quick review:

lördag: kollade på OS, tvättade, vaccinerade mig med sista twinrixsprutan (yey, skyddad mot hep A+B i 20 år!), myste hemma och åt lite gotteligott

söndag: mikroskoperade i skolan... länge... men det var ju mysigt...

måndag: skola igen, meeeeeeeeeen, FÖRSTA DAGEN FÖR NOLLORNA! fakeuppropet var skoj, men inte perfekt. men jag antar att det aldrig riktigt blir det. hoppas de tyckte det var lika kul som jag tyckte när det var min första dag. resten av dagen gick faktiskt nästan helt åt till att öva på en dans till vårt spex som vi skulle ha på kvällen. det var vår presentation av oss själva. alltså vi i faddergruppen. temat för vår nollegrupp och för oss är klassresa och vi är ju den tuff-tuffa faddergruppen och kör tåginspirerat! här ser ni när sara (och jag på min kant) övar på dansen. EDIT: lägger upp så fort jag kan. lyssna speciellt på låten, så hiiiimla bra! johan och sara spelade in den tillsammans med viktoria. hörde jag BÄSTA FADDERGRUPPEN!!?!?

nollorna filmade oss på kvällen sedan så jag ska försöka få tag i den filmen :) återkommer med det.

tisdag: dagen med stort D! fadderbjudningen skulle äga rum kl 1800 på tågvagnen, en festlokal i form av en tågvagn mitt på chalmers campus. lite fel med tanke på att vi är medicinare, men helt rätt med tanke på temat! alla konduktörer var på plats och hjälpte klassen som kom på besök. jag hade gjort ett eget på spåret (som tyvärr inte riktigt visade sig från sin bästa sida då det redan innan leken hade hunnit bli liiiite mycket ljudnivå och liiite mycket alkohol. inte för mig såklart, jag drack saft, oroa er inte)

onsdag: dagen efter dagen på D... gosh vad trött jag var! kom hem typ 01.15 och somnade väl kanske 01.30.. sen var det bara att stiga upp 07.30 och vara på föreläsning kl. 09.00. på eftermiddagen blev det dugga i form av mikroskopering samt redovisning av ett litet grupparbete. jag fick G! oh yeah!

NU: läget i detta nu är att jag och martin håller på att baka naan. det går bra, hoppas vi. jag ska under jäsningen hinna med att dammsuga så att jag kan ta bilder på lägenheten i sitt nya uppiffade jag. mamma efterlyser. men det är förståeligt!! :) och ja.. dammsuga ja