BAJSIGA blogg.se som inte sparar mitt utkast som jag skrivit och sparat... Nu blir det ett mycket tråkigare och kortare inlägg bara för det.

Imorgon åker vi till Spanien. Med bil. Efter 3 (?) års uppehåll av flygande är familjen Paracha tillbaks på Europavägarna. Denna gång med ännu en passagerare, Martin. Detta är positivt då han kan avlasta stackars papsen som annars kört de långa sträckorna själv, men kanske också lite negativt då jag numera alltid kommer ha sällskap i baksätet - vilket betyder att jag inte kan sträcka ut mig och sova. Men att få ha Martin med är ändå 10000 ggr bättre om man jämför med privelegiet att vara ensam i baksätet.

Sedan vi hördes av senast har jag hunnit med några små äventyr:
NUMERO UNO: Varit på Trädgården - ett inneställe (fast ute) i Sthlm :) Mycket bra betyg, men minus för alldeles för mycket rökning. Shame on you Stockholmers!

NUMERO DOS: Klippt mig - ingen ser någon skillnad... Fastän jag klippte upp håret.

NUMERO TRES: Inte åkt till C/Karlshamn. Martin skadade sig på träningen förra veckan. Ramlade och slog upp ena vaden med spikskon. Så det blev inget. Men jag fick öva mina skills i såromläggning, vilket var mycket intressant och roligt (om man nu får tycka att sånt är "roligt".. alltså det var ju inte kul att han gjorde illa sig, men ja... ni fattar)
Och säkert massa annat som jag inte kommer på just nu...

Två bilder som inte hör ihop med texten:

Jag har lite strejk här på bloggen känns det som. Sommarlovets koma har tagit mig i ett fast grepp. Men det jag har gjort sen jag skrev tentan den 30/5 är typ...

1. Haft Olivia på besök i Gbg :) Vi var på Liseberg och runtom i stan. Hur mysigt som helst
2. Varit hemma, gosat med katten, varit hemma hos Martin, gosat med deras katt
3. Firat Martins 21-årsdag, och ÄNTLIGEN fått ge honom min present. Det var en klocka som ser ut som såhär:
4. Badat på denna sida Sverige, i havet såklart, 13 sköna grader
5. Haft introdagar på sommarjobbet - Sunnerbo äldreboende
6. Sprungit blodomloppet

Och idag ska jag iväg på en lyftteknikskurs 13.00-16.00, hoppas det går lite fortare än 3h...

OCH PÅ LÖRDAG ska jag få klippa mig! Jag skulle egentligen klippt mig för en vecka sen och det var redan då ca två veckor för sent... Så nu är mitt hår inte så vackert längre, eller, det är inte fult, men det är ju ingen frisyr precis. Men å andra sidan är det ju bara bra om det har vuxit lite mer nu när jag vill spara ut till lite längre hår igen.

På söndag ska Martin tävla igen, denna gången i (K/C?)arlshamn. Jag, Martin och Martins mamma ska åka ner tillsammans. Med bil. 6h enkelresa, mmmmm, mums! Så det blir en tidig morgon, åka vid 05-ish, komma fram, Martin värmer upp, tävlar, de andra i hans grupp tävlar och sedan är det bara att åka hem igen. 12h bilfärd på ett dygn, det blir toppen :)

Vi hörs kanske snart igen om jag kommer på något bra att skriva om!
Kram på er