...Marcus!

Ja, igår var det dags för den andra av sex middagar, denna gång med klädkoden "sommar". Middagen var, ja hur ska man säga det? Som Sofie skulle uttryckt sig: MUMS! (..och förövrigt har Sofie berättat för mig att hon sa mums innan Maria Montazami ens kom på tanken, hihi)

Förrätt: räksoppa och vitlöksbröd (älska vitlöksbröd, lite mer unlike på doften dagen efter, även om inte jag känner den. Stackars Martin!)
Huvudrätt: Fajitas
Efterrätt: Cheesecake toppad med kiwiskivor

Supertrevligt hade vi! Jag introducerade också vår (ni vet vilka ni är <3) "gissa-vem-som-valt-låten-lek" som såklart gjorde succé. (...och när vi lekte den så saknade jag er och tänkte på er massor. Men vi ses snart)

Bilder från gårdagen kommer senare ikväll för mamma och pappa har anlänt till staden på G och NU SKA VI TILL IKEA! :D
Denna superinspirerande bild från H&M har fått mig att bli väldigt kär i herrskon. Ja, för det är just det hon har på sig - snacka om irriterande när jag skulle klicka fram och kolla vad de kostar, bara för att upptäcka att minsta storlek är 41 och att det är Martin som skulle kunna klicka hem dem och inte jag (första gången i mitt liv som jag är lite sur över att ha 37 i skostorlek)... dessutom var de jäkligt billiga också, 199;-, skatta er lyckliga ni som har lite större fötter...

Hursomhelst har jag letat lite på nätet och hittat dessa två (mycket dyrare...) alternativ:

DinSko (599;-) ....eller.... Bianco (600;-)
..dags för en repa i Nordstan?
På fredag är det dags att flytta in i min lägenhet. Eftersom jag inte har sett den någon gång ser jag fram emot att äntligen se min gris komma ut ur säcken. Hihi. Men innan dess är det massa plugg som ska göras... + att det blir en ordentlig repa på IKEA på torsdag! Åh åh åh, Amina är så lycklig :)

någon annans gris