Jag fick biljetter till OS! Det blir en dag, istället för två som jag signade upp för - men man kan inte få allt här i livet. Mamma, pappa, jag, Martin, Sofie och Bebbe (Martins föräldrar alltså) ska få åka och uppleva en, förhoppningsvis, MAGISK kväll i London nästa år! Wiiiiie! (Vet ännu inte om det blir den 6 eller 9 aug... :p Haha! Har bara noterat att pengar har dragits för en dag på internetbanken)

Idag har jag skrivit tentan i molekylär cellbiologi. Muntan i fredags gick superbra, så den delen av examinationen på kursen är godkänd. Tentan som jag gjorde idag däremot.... Tjaa, det känns precis som efter förra tentan; det kan likagärna vara 5p över gränsen som 5p under den. Bara att vänta tre veckor och se. Förhoppningsvis gick det bra.

Förövrigt var jag, åter igen, den första i klassen som reste sig upp och gick - och då hade jag ändå suttit i en hel timme efter att jag var klar. En hel timme - jag kollade igenom tentan, åt min toblerone och gjorde allt det som man ska göra innan man lämnar in sin tenta (tror jag). Men vad ska jag säga? Sådan är jag, när jag känner mig klar så går jag, istället för att sitta och vänta på något som "kanske" dyker upp i huvudet sista fem minutrarna. Nej, en sex timmars tenta är inget för mig. Klar efter två, gick efter tre. Det får duga. Hoppas bara att jag inte missat något nu.

Okej, jag ältar, och jag själv brukar klaga på pappa, Martin och andra som gör det. Jag erkänner, jag är lika dålig jag. Men ibland måste man få älta!!! Hihi...

Imorgon kommer Olivia och sedan ska vi gosa och mysa och uppleva Göteborg. På onsdag blir det Liseberg enligt planerna och som tur är så ser vädret ut att passa perfekt, sol och 20°C :) Och på torsdag åker jag hem till Stockholm där jag ska vara hela sommaren. Eller, det var ju en lögn, den 15/6 åker jag ju till Spanien! :) Wiiie! Men sen! Sen blir det Stockholm.... förutom om vi kanske åker till Ystad en sväng. Äh, nu babblar jag igen.

SOMMARLOOOOOOV!
och ingen mer molekylär cellbiologi!!!! (förhoppningsvis...)
VILKEN TÄVLING
Lovisa: var med här (du som vill ha en fin liten bra kamera!)