Det är så konstigt att det snart, om bara några få dagar, är november. Igen. Alltså är det snart jul. Igen. Ett helt år. Ja, jag kommer ha gått ett helt år på läkarlinjen snart. W-o-w...

Jag känner mig lite seg och min tid går mest åt till att tänka att jag måste komma igång med plugget snart. Jag vet inte om det beror på att det är höst och mörkt och man drabbats av någon tillfällig SAD-liknande sak (seasonal affective disorder) eller om det är för att man känner sig lite duktig eftersom förra tentan gick bra (och därför kan unna sig att inte plugga till den här tentan - helt ologiskt egentligen)

Hursomhelst kommer mamma och pappa (och kusin) på besök i helgen. Det ska bli kul! (jag slipper ju plugga, hallååå...). Men utöver att det antagligen blir en väldigt pluggfri helg så ska det bli kul att träffas igen. Vi ska äta gott och göra roliga saker. Hoppas jag. Så mycket roligt det nu finns att göra i Göteborg - no offense! Det finns inte jättemycket att göra i Stockholm heller. Garderar mig om alla Göteborgspatrioter helt plötsligt börjar läsa min blogg?

Det jag också tänker på mycket just nu är julklappar - och nej, inte till mig själv, till er. Alltså inte alla mina läsare kanske. Men typ... Tre av dem i alla fall. Jättesvårt att lista ut vilka det är... Ok, mamma, pappa och Martin, det är ni som kan vänta er julklappar! Jag har Martins julklapp klar. Inte inhandlad än, men i huvudet. Och till mamma och pappa... ja, det är det jag funderar mycket på. Men jag tror jag har något på g. Skriver jag mer om det kommer jag att förskriva mig, så att skriva. Höhöhö.. skrattar du mamma?

Nu ska jag väl ringa hem eftersom hem inte verkar ringa mig igen. Bara för att jag råkade stå i köket och starta diskmaskinen då så att det lät så mycket så att jag inte hörde telefonen vibrera på bordet... Jaja.
Imorgon är det VIP-shopping på H&M förresten! Wiiie! Jag och Sofie ska förhoppningsvis fynda lite på 20% rabatt. Kul!
la famille