bra musik är så himla underskattat ibland. idag tog jag mig tid till att göra en liten playlist på spotify innan jag började med plugget och det gick mycket lättare att ta sig igenom anteckningarna. sen gjorde jag en gammal tenta och klarade den. känns bra! men det var typ med 2 poäng (snålt räknat iofs, men ändå...) så det krävs fortfarande lite mer plugg innan fredagens teoritenta. imorgon är det preptentan. shit alltså. men det går nog bra! får gå till skolan imorgon vid 9 och mikroskopera igenom lite så man känner sig säker inför tentan 1030.. eller 1130... hm, måste kolla upp det där ^^

nu ska jag snart iväg till gymmet på västra hamngatan och ta en liten paus från plugget. det blir bra. ska träffa martin där. trevligt.

ser fram emot helgen när jag ska träffa mina älskade tjejor igen och gå på ett av mina favvoställen i stockholm; strand. faktiskt. jag tycker om ett uteställe. jag som är gammelfarmor annars. men det är roligt där. man kan gå ut, man kan vara inne. man kan spela pingis!!! :D och så har de bra musik. på lördag är tydligen yelle där. dne enda låten jag kan och tycker om är ce jeu. jeu kan jag ju skriva på wordfeud mot cissi... vi har börjat på en fransk omgång. hihi...

hejsvejs med er! nu ska jag ta bort mina nivea-strips från ansiktet och förhoppningsvis se ut som en gudinna efteråt.

jahapp, två dagar kvar till tenta. och likaså till resa hem till stockholm. så en dålig sak. och en bra sak. men tentan är iofs också bra, för då är den över sen. det är bra! så bra och bra. men jag måste plugga mer nu, blah! känner mig inte helt säker på teorin än. verkligen inte. men jag känner i alla fall ganska stor säkerhet vad gäller tentan på torsdag. ja, alltså, då har vi också tenta, den s.k. preptentan (tenta där man identifierar olika vävnader och organ i mikroskop).

igår började jag träna igen efter min förkylning. det var kul! jag och cissi var på ett step-pass, fast vi trodde att det skulle vara ett aerobicspass, de hade ändrat precis innan. och idag blev det step igen. under passet säger ledaren att en av oss (alltså vi som går på passet) skulle vara ledare en liten stund. det slutade såklart med att jag stod där framme. det är så kul! men jag vet inte om jag hinner med att vara ledare på friskis&svettis nu samtidigt som jag pluggar. egentligen borde jag ju hinna eftersom det tar lika lång tid att åka dit och vara ledare som att åka dit och vara motionär. men alltså, jag vet inte. så jag väntar nog lite.

den här veckan på maxi finns det ett speciellt bra erbjudande som alla borde ta del av (mums!) - 200g marabou chokladkaka, x2!!!, för 28 kr. wiiiie! det blir en sån i matsäck till tentan och den andra som färdkost på tåget hem till stockholm. hihihi...

nu sitter jag och kollar på idol och hejar på mina två favoriter som båda är med i dagens kval. hejaheja amanda p och moa!
Det här är det mest intressanta som hänt idag:

1. Plötsligt var både ambulansen och polisen på plats. De verkade vara sugna på pizza... eller? Jag vet inte vad de gjorde men de gick omkring och letade i alla buskar och snår i ca 20-30 min, sedan åkte de igen. De såg himla konfunderade ut..... Spännande!


2. När jag kollade ut genom fönstret för att iaktta ovanstående sceneri så ser jag att det har regnat (?) sig till en liten delfin på asfalten. Hur är detta möjligt?


jag har alltså pluggat hela dagen...