Jag har alltid sagt att jag inte har åldersnoja. Och det håller jag nog fast vid fortfarande. Men om jag säger såhär: det märks att man blir äldre.

De två senaste gångerna jag klippt mig har det varit frisörer som är i min ålder. Idag hade jag en tjej som var 90a, dvs. bara ett år äldre än mig. Det känns konstigt. Som att man har en kompis som klipper håret på en. Typ som på lek. Jag har alltid känt mig så liten när jag sitter hos frisören och nu helt plötsligt är vi jämngamla, jag och hon som håller saxen...

Men sen tänker jag på att jag nog ändå inte vill att en gammal tant ska klippa mig bara för att jag ska känna igen mig i känslan. Det är roligt också på något vis, det här med att få en ny känsla.

Njuter här hemma för fulla muggar. Har gjort tre av fyra prioriteringar på listan jag visade er i förra inlägget. Har bara kvar att fixa med kläderna i garderoben. Borde jag kunna göra imorgon eller på söndag. Förhoppningsvis blir det imorgon, för jag känner på mig att det inte blir av alls annars - och jag behöver verkligen en organisering!

Igår var vi i kompisgänget hemma hos Atbin och firade att vi alla klarat av muntan och att vi nu är klara med fysiologikursen (om nu inte någon av oss får omtenta på skrivningen, vilket jag inte skulle sätta mina pengar på). Vi åt mest onyttiga saker, men jag och Cissi hade faktiskt också gjort en gigantisk pastasallad med räkor, avocado och gottigott. Men som sagt, mest onyttigt. Alltså har jag egentligen redan bockat av "äta godis" från listan, men på något märkligt sätt har det hamnat en godispåse där ute i köksskåpet i alla fall. Jaa, märkligt!!

Idag har det varit fint väder. Dagen började tidigt med att jag och Sofie gick på H&Ms frukostshopping. Där fyndade vi fina grejer till 20% och tog en liten macka som Espresso House bjöd på. Efter det gick vi vidare till NK, som idag också hade en frukostshopping (men utan rabatt tyvärr). Där fanns det juice också - GOTT. En till likadan macka som inne på H&M och lyckan var gjord. Köpte även ett par nya svarta finbyxor från Filippa K. Jag tror och hoppas att de håller x antal år!

Efter shoppingmorgonen åkte jag hem, bytte om och stack sedan ut på en PW (med Sofie). Hade lite smått bråttom till Slottsskogen där vi skulle mötas så jag fick springa typ hela vägen dit. Men sen blev det PW (alltså power walk).

Väl hemma igen åt jag Martins hemgjorda baguette med smör och jordgubbssylt och sedan gick jag och la mig och somnade. Sånt man kan göra när man inte har något bättre för sig. Snacka om att det var skönt.

Och nu ligger jag här i sängen igen, men har inga planer på att somna just nu. Snart ska vi göra lite mat (pasta och pesto) och till det blir den en färsk vitlöksbaguette. M-U-M-S! Och så godis såklart. Alltså inte till maten, men efteråt. Mmmmm.

Imorgon är en rolig dag. Då ska jag göra det här (om allt går som planerat!):
1. Springa
2. Klippa mig
3. Fixa med garderoben
4. Gå ut och äta middag med Martin på Sjöbaren (vi firar att vi hållt ihop i tre år nu i veckan, tiden går fort!)

Jippie :) det gick bra på muntan och om allt gått bra på den sista skrivningen (som vi inte fått svar på ännu) kan jag lägga den största kursen på programmet bakom mig. 40,5 hp är inte lite det! Men vilka roliga poäng det har varit. Låter jättepretto men kursen har faktiskt varit väldigt rolig, intressant och mycket användbar för framtiden.

Nu har jag fyra dagars total ledighet och mina prioriteringar kommer vara:

Shoppa
Promenera
Äta godis
Fixa med mina kläder och garderoben

Nödvändiga grejer va?? Jag vet! Så himla skönt! Men först: vila på soffan (och kanske t.o.m. blunda en stund)... Byebye!