Sitter här i soffan hemma i Stockholmsförorten och kollar på friidrotts-EM. Det är trevligt. Jag har hittills på sommarlovet hunnit med att vara en vecka på Sardinien med Martin och nu har jag börjat jobba sedan i måndags.

jag på stranden på sardinien

Jobbar på Blodcentralen Skanstull, så kom för all del förbi och tappa er (tryck på ikonen nedan för att komma till hemsidan för blodgivning) :) Det behövs mycket blod såhär på sommaren och jag måste ju få något annat att göra där än att äta upp deras Dumle (kommer bli tjockis efter detta jobb, det är fika och godis hela tiden!). Det är jättekul att jobba där (vi får se vad jag säger om 3 veckor...) och jag får öva min stickteknik och lite "patient"-kontakt.

Jobbet är faktiskt ändå det bästa jag haft - efter vad jag kan säga nu en vecka in i det. Vi har friskvårdstimme 1 timme i veckan och man kan nästan alltid gå tidigare, fast vi har flextid så man måste jobba igen det en annan gång då. Men det är ändå bra! Sedan är det skönt att man känner att jobbkompisarna passar en. Det första jag hörde när jag klev in i måndags var "Jag hatar de där jäkla Östermalmskärringarna. De tror att de är så mycket bättre!". Yes, tänker man... Skönt med lite normalt folk. Kan iofs bero på att jag precis innan jag kom dit hade upplevt just sådan "Östermalmskärring" fast då i formen av en man. Måste också säga att vissa Östermalmskärringar är väldigt coola och schyssta. Vi har tydligen en Östermalmskärring (gud vad många gånger jag skriver det nu då....) på jobbet. Hon har semester nu men kommer om någon vecka. Ska tydligen vara en rolig prick. Så är det ju alltid - man kan inte dra alla över en kam!

Nu ska jag fokusera på friidrotten. Skönt när kvällen planerar sig själv; friidrott från 17:45-22:00. Mums!