Ser ni vilka vi är? Det är wifey och jag back in the days (när håret var större och anletsdragen slätare)... Hihihi.

Ikväll har vi klassfest med tema "hjältar". Jag lägger upp en bild sen när jag är färdigutklädd så får vi se om ni kan se vem jag är :)

Gotta go! Ska till stan och träffa min wifey (för kvällen) och fixa det sista... Hihihi...

I helgen har Martins föräldrar varit här. Det har varit en effektiv helg där varje rum i lägenheten blivit lite piffigare.. utom hallen kom jag på nu, stackars lilla hall!..
 
Efter besök på IKEA har vi fått upp gardiner i alla tre rum (vardagsrum, kök och sovrum) och ett tvättställsunderskåp under handfatet i badrummet. Så skönt att kunna gömma undan lite saker där som annars har legat uppe på badrumsskåpet eller ute i en av hallgarderoberna. Nu kan allt som hör badrummet till; toalettpapper, skurmedel och små handdukar o.s.v., få plats där i istället. Så skönt. Och så fint det blev!
 
Har inte tagit några foton än och vi får väl se om jag ens gör det, hehe... Laaaat. Ni får komma och hälsa på helt enkelt! Just nu kanske det inte är en sån bra idé för Göteborg visar sig från sin vanliga sida: det regnar rejält. 
 
Så himla kul med världscuppremiär idag och silver i både dam- och herrstafetten. Dåligt bara att helgerna framöver inte kommer gå att plugga på. Det är pinsamt vad mycket tid som kommer gå åt till att titta på skidor. Men det är ju så kul! Snart skidskytte, dags att gå ;) Heja heja!