Det var ju nyss de kom hit min kära familj. Och så åkte de för tre timmar sedan... Och helgen är slut. Vad är det här!? Det går för fort. Vi har inte gjort något speciellt men det var kul att bara ha dem här. Om två månader åker vi hem för jul. Det går väl fort dit med.

Hoppas kursen (patologin) blir lite roligare än vad jag tyckte den var de två första dagarna.

Snart är det solsidan :)

Vaknade av mig själv 0710. Ganska bra att ha en inbyggd klocka i sig. Om en timme åker jag till skolan och när jag kommer hem igen vid tresnåret så är mamma, pappa och faster här. De har med sig en av mina favoritgodisar i packningen.

(Här i Gbg måste man leta efter någon butik med karamellkungen för att hitta den.. Inte helt lätt eftersom maxi bytt till gottmix och Hemköp har den där ljusrosa/blå med "Mumin" på.... Äsch, så viktigt är det ju inte. Men oooh så gott!!!)

Igår var tentan i anatomikursen. När jag hade skrivit klart och lämnat in kändes det bra. Hade räknat poängen och fått en marginal som jag tyckte borde räcka för G (speciellt eftersom jag räknade poängen väldigt snålt en andra gång och då fick 1p under G-gränsen)... Men. Sen kom resten av folket ut från tentan. Alla (i princip) sa att en viss del på tentan varit svår och att tentan generellt inte gått jättebra... Så nu är jag osäker som vanligt. Tre veckors ångest tills resultatet kommer.

Som tur är bjöd den nya kursen (patologi) på morgonfika med kanelbulle.