då...
 
  
 
och nu...
 
  
 
Vad tycks? :)
 
Från början var tanken att som sagt göra hela duschhörnan med "mosaiken", men vi hann inte riktigt igår så det blev en variant - som vi är ganska nöjda med! Men det är just det där ganska, jag vet inte om jag är 100% nöjd. Jag måste fundera lite, så vad säger ni? Ska vi göra hela väggen, eller är det häftigt och lite annorlunda med det vi har nu (det stora H:et).
 
Vi kom på att H står inte för Herrarnas omklädningsrum utan H står för Heureka - som Arkimedes utbrast var då någonstans? Jo, i badrummet! Förvisso i ett badkar, men vadå? Nördfaktor 10.

Har jobbat med badrummet hela dagen. 10 timmars arbete och jag vet inte om vi är klara än. Just nu är duschhörnan ingen riktig mosaikhörna utan det är som ett gigantiskt H på väggen ungefär... Martin tycker det är coolt men jag vet inte. Jag kanske ändå vill ha en hel duschhörna.

Nu är jag så trött att jag inte orkar röra mig ur fläcken (sängen) så ni får vänta tills imorgon med att se hur badrummet ser ut just nu. Sov gott!

Bjuder på en gammal bild från när vi bodde i andrahand på guldheden. Utsikt över Sahlgrenska :)

Sitter på spårvagnen med Martin på väg mot födelsedagsfesten. Det ska bli kul att prata lite med folk. Folk man gillar. Hemma hos folk man gillar. Härligt.

Har på mig min missoniklänning ("klänning") och utsläppt ganska långt hår (iiih! Det växer).

Idag lyckades jag slinka med på en tidigare huvud/halsdiss och därmed hann jag pressa in ytterligare en aktivitet i dagens pressade schema - beachvolleyboll på Europas största beachvolleyarena (eller vad det nu var...) i Kviberg här i Göteborg. Det var kul och mina armar har nu de obligatoriska små röda märkena man måste ha efter x antal baggerslag.

Veckohandlingen på maxi blev lite sen och middagen således sen den med. Men nu har jag fisksoppa med saffran i magen, liksom lite vitlöksbaguette. Känner mig redo för att ha en trevlig kväll med vänner - härligt medveten om att godiset i skåpet hemma väntar tills imorgon (eller kanske t.o.m. söndag!).

Hoppas ni alla har det fint