Jag är 161 cm och har en normal kroppsbyggnad och kommer antagligen aldrig få modella på riktigt - hjälp mig att få modella på mininivå! RÖSTA :) http://allumsmodelljakt.se/bidrag/amina-paracha/
Min senaste investering är en iPad, a.k.a. padda, eller om man heter Amina: Paddsson. Kul! Jag har idag även beställt en fantastiska(?!) penna, eller stylus, till denna Paddsson som jag sedan planerar att rita med. Ni som känner mig vet att jag gärna ritar egna teckningar som hjälper mig i pluggandet, och att jag, när jag ska implementera dessa teckningar i mina dataskrivna anteckningar, stör mig på att behöva fota från kollegieblocket och infoga det som världens fulaste bild i min heliga skrift. Nu är planen att från nästa kurs, invärtesmedicin I, ha allting digitalt. Sicken modern människa man är!
 
Ang. bilder på lägenheten efter renoveringen är det fortfarande bristvara på dessa, men i helgen bör jag ha fått ordning på allt (skruvat upp alla hyllor och städat osv.) så kanske på söndag eller så. Ser fram emot att visa er hur det ser ut, är så nöjd! 
 
Men nu blir det terminens första intensivgympa med Cissi! So long :)
Terminen rivstartar och idag hade jag min första redovisning. Visserlunda bara 15 minutes of fame... delat på två eftersom jag redovisade med min vän Bea, MEN DET RÄKNAS. Och jag har även hunnit med 1/4 e-tentor på denna tvåveckorskurs. Vad säger ni om en kurs på två veckor där man har fyra redovisningar samt fyra e-tentor?

Jaja, sen kommer det roliga: internmedicinen, eller invärtesmedicinen kanske det heter. Dessutom(!) har jag ju fördjupningskursen i anatomi. Den började igår med lite upprop, info och sedan intro till dissektionsinstrumenten. Inte så avancerat: "det här är en sax, det finns olika storlekar", men matnyttigt ändå! Det ska bli spännande att få dissekera själv (är medveten om hur konstig jag är/hur konstigt det låter men tackar min lyckliga stjärna att det finns fler likasinnade som förstår min entusiasm).

Nu ska jag och Martin cykla och lämna tillbaka överblivet material från renoveringen (ska lägga upp bilder när det är klart!) på Clas Ohlson samt sedan handla lite godis på Maxi. Det må vara mitt i veckan men man måste fira att min älskling har fått jobb! (...och att jag har klarat av en redovisning och en e-tenta!)

Hörs kanske snart igen, har ju lyckats med hela två inlägg på tre dagar, cross in tha rooooooof.