Sista dagarna på konsultationskunskapskursen. På torsdag har jag praktisk tenta i anamnestagning, statusundersökning och journalskrivning :) känner mig taggad.

Nu ska jag trotsa min trötthet och dra mig iväg på mitt favoritpass på Friskis.

Hörs igen!

Dags att packa igen då! Tis-fre denna vecka spenderas nämligen på Åh Stiftsgård med klassen där vi ska öva oss i den nobla konstformen "samtalskonst". Det blir nog roligt! Framförallt blir det väldigt gott tror jag. "Gott?" kanske ni tänker då... Ja, här är vårt schema:
 
 
Någon kommer ha gått upp 2 kg efter veckan?
Det är så skönt att sitta här hemma i soffan. Jag har i veckan nämligen inte varit här, utan i Uddevalla. Jag, Sofie och Cissi hade vårdcentralsplacering tillsammans där. Mycket roligt! Och vilken tur vi hade som fick en vårdcentral typ 5 min ifrån Cissis hus. Och vilken tur att vår handledare är så himla bra.... Och vilken tur att Cissis mamma finns! Hon har skämt bort oss med massa mat och bäddade sängar. 
 
Behöver jag säga att vi har haft jättekul? Först vårdcentralspraktiken i sig, men sen att få vara tillsammans med varandra om kvällarna. Vi har shoppat på Torp köpcentrum, gått på bio (såg Jack Reacher), varit ute på Cissis landställe och fikat hemma hos Cissis mormor. Hela dagarna har alltså varit proppfulla med aktiviteter! Kul!
 
Nu i helgen har jag bara varit hemma här med Martinus. Vi har tittat på På spåret, Melodifestivalen och nu, äntligen(!), har jag sett Matrix. Nu är det bara reloaded och revolution kvar ;)
 
Igår blev det en 2 timmars lång promenad där vi hittade en fin utsiktspunkt över Saltholmen.