Hörde imorse på TV4 Nyhetsmorgon att det är 28 minuter mer dag idag än för en vecka sedan. Härligt! Jag blir glad av ljus och sol.

Här har det varit tyst under ett bra tag. Har ingen bortförklaring att komma med. Hade en tung kurs nu över julen. Tentan var för två veckor sedan. Nu har jag tenta igen på fredag.

Den här två veckors kursen, typ crash course i genetik, har inte varit så rolig men tentan verkar lätt när man ser på gamla sådana. Något att glädjas åt!

Jag är på väg till träningen. Idag, onsdag, är det kanske min fjärde eller femte gång på det här passet. Ett cirkelfys/HIT-pass med nio övningar, tre varv. (Mormorn, detta var det du såg mig göra i Ösmo! Jag tror du skulle klara det med små modifieringar! Prata med Sofie)

Martin har blivit lite sjuk efter vår Finlandsresa vi gjorde i helgen. Mormor (ja, skilj nu på Mormor och Mormorn - helt olika personer!!) fyllde 90 år så hela släkten åkte över med allas vår älskade Viking Line. Det var i det stora hela en helt ok resa. Med risk för att låta som Martin: maten var höjdpunkten! Möjligen att mitt nya läppstift från Chanel kan konkurrera, men... Nej ;)

En av mina bästa vänner här i Göteborg har kommit hem från Miami, Florida efter en minisemester på åtta dagar. Imorgon får jag det jag beställde med henne, spännande!!! Hon har inte avslöjat vilken färg det är än.

Nu ska jag gå av spårvagnen. Jag skriver förhoppningsvis snart igen!

På återseende vänner