Står vid Frölunda torg och väntar på bussen. Slutade sista lektionen för en och en halv timme sedan och jag har hunnit handla, komma hem, plocka in varorna, äta byta om för träning. Känns bra. Ska jag iväg och träna mitt sista "måste"-pass inför Friskisutbildningen. 

Vi måste göra sex olika pass på sex olika anläggningar. Så nu är jag på väg ut på Hisingen. Okänd mark. Men det blir bra. Ska också köra mitt "vanliga" tisdagspass - lite löpning. Gäller att ligga i om man ska slå rekord på Göteborgsvarvet. Bara en månad kvar! 

Och idag på dagen är det ju faktiskt en månad kvar till en viss person blir gammelgumma - hela 23 år! Känner mig fortfarande som 17... Skönt att PLL har spätt på känslan. Men nu har jag faktiskt kollat klart på hela säsong 4 också. Känns lite tomt. Behöver en ny serie. Funderar på Girls eller Orange is the new black. Vad säger mina allvetande vänner?

Nu får jag trycka iväg det här inlägget innan mobilen dör. Den har skapat sig en ful ovana att göra det sådär plötsligt. Rekordet är från 61% till död på en sekund. 

Hejdå!

EDIT: imorgon är det en månad kvar tills jag fyller år. Uppenbarligen tillkommer förvirring med ålder. 

Kommentera

Publiceras ej