Som sista vecka i skolan har jag radiologi (= röntgen). Nu sitter vi i ett semimörkt/mörkt rum hela dagarna och tittar på såna här bilder:


När dagen är slut är det mörkt ute. Snacka om sömnpiller. Som tur är bjuder de på pepparkakor. 


Så när jag kommer härifrån är jag blek, fet och trött (efter sockerkicken).

I helgen hade jag och Martin dejt som vi ju har varannan månad. Den här gången var det Martins tur att överraska mig och det gjorde han med badminton! Wow vad länge sen det var. Och fasen vad ont man får i underarmen efter typ tio minuter. Jag bättrade mina slag och rörelser under hela timmen men vid matchdags så slog han mig iaf. Jaja. Jag fick öva på att vara en god förlorare (har en bit kvar på den fronten...). Nästa gång ska jag vinna så jag slipper öva på något så tråkigt att vara en god förlorare... Mycket roligare att vara en dåli...god vinnare!
Hej!
Inatt har jag, Amanda och Lyall var på nattklubb i ett märkligt hus med robotar som dansade på dansgolvet. Jag och Amanda kramades nog i säkert en minut och skrek tjejigt. Det var härligt.

Det här är inte lika härligt:

Det regnar i Göteborg. Surprise!

Tur att jag har mina trotjänare:

Jag har nu bara 1,5 vecka kvar av den här terminen. Sen blir det tentaplugg till tentan 12/1. Sämst att ha tenta efter jul egentligen men det är ok. Jag har ändå pli på mig när det gäller att ta ledigt (hihi). Man måste ju få vara ledig åtminstone mellan 23/12-1/1. 

Fram tills jullovet är det mycket som ska hinnas med, i ordning:
- Mina sista två pass för terminen
- Genrep för vårens medelpass med min fadder Elin
- Födelsedagsmiddag för Cissi
- Bio (Hobbit) med lite härligt folk från klassen
- Halv åtta-middag hos Sofie
- Julmyskväll hos Lisa (som går T9 och är en barndomsvän till Sofie och sedan länge även min vän)
- Genrep för vårens intensivpass med Elin

Sedan är vi framme vid nästa lördag och då åker vi. Herregud. Tiden går obönhörligt vidare. Men det är ju kul också. Än så länge :)

Trötta och regniga hälsningar från spårvagnen i min nya tröja från Totême inköpt på årets black friday :)