Tänk att februari snart är slut! Det känns som att tiden går fortare och fortare ju äldre man blir. Hade en givande diskussion om detta på gårdagens lunch med mina fellow läkarstudenter där vi undrade om det finns någon fysiologisk förklaring till hur snabbt man uppfattar att tiden går. Och om det varierar med ålder. 

Hursomhelst börjar det komma små små känslor av vår då och då. Jag älskar våren! Och sommaren för den delen. Längtar!

Har gått fyra dagar på neurologikursen och lärt mig de väsentligaste grundkunskaperna för att klara att bygga på resten av kursen. Nästa vecka går jag ut på VFU och då är jag på neurokirurgen :) Eftersom jag jobbade på NIMA (neurointermediär avdelning) förra sommaren känner jag nog igen en del men det blir ju självklart annorlunda eftersom jag nu är där i rollen som läkare till skillnad från sommarjobbet som undersköterska. Någon/några neurooperationer blir det också nästa vecka. Och en neurokirurgjour på måndag. En kickstart på veckan!

Men det är nästa vecka. Nu tänker jag mest på helgen som ligger framför mig. Jag är så glad för Martin vill köpa en ny skinnjacka. Jag älskar när Martin köper något nytt lite dyrare, som skor eller ytterkläder, eller kostym eller en fin kashmirtröja (den sistnämnda is yet to come, men den finns i drömmen). Jag älskar att köpa saker till mig också, men det var väl inget nytt. Kanske man skulle få unna sig något nu när jag får gymkort gratis på Friskis och dessutom får tillbaka mellanskillnaden på det kort jag har nu. Det är verkligen superschysst av dem att de gör så :)

Imorgon är det fredag och jag ska slå mig ner med godispåsen framför Let's dance. Tycker det är kul att Kenza är med :) heja heja! 

En vacker dag när jag är känd för något ska jag också vara med i Let's dance och framförallt: På spåret. Längtar! Måste dock fortfarande lista ut hur jag ska bli känd. Får väl bli en framstående läkare på något sätt. Som syns i tv. Men ingen fråga doktorn. Nånting annat...