Läste just Lovisas inlägg och blev pepp på att skriva ett jag med. Det här med grupptryck, en bra grej tycker ni inte? ;) Agnes, Matilda - vi väntar fortfarande för att ni ska falla för det. 

Jag sitter på spårvagnen just nu. Åker 8:an till korsvägen. Där byter jag till 5:an och tar mig hela vägen bort till Östra sjukhuset och simulatorövningen som är mitt andra "måste" den här veckan. (Det första måstet i måndags gick smidigt = muntan gick bra!). På simulatorövningen ska vi öva på ABCDE. Det är svåra grejer vi gör på läkarutbildningen förstår ni. Top notch. 

Mitt tredje och sista måste den här veckan kommer på lördag i form av föreningsprepen på Friskis. Då tar man verkligen beslut om att man ska bli ledare. Ska jag backa ur, ska jag fortsätta? Cliff hanger...

Min vakna tid annars just nu går mycket åt till Pretty Little Liars, vilket gör att jag känner mig som typ 15 år. Men det är trevligt. Bra serie. Lite läskig!!! Lagom läskigt för mig som hade min högsta tålighet för skräckfilm när jag var typ 12.

Nu är jag snart framme för spårvagnsbyte så nu avslutar vi för den här gången. På återseende vänner!Kommentera

Publiceras ej