Blev förkyld från en minut till en annan igår och nu ligger jag här och snörvlar efter att Martin gått till jobbet (inte jagärsåledsenochensam-snörvling utan jagärsåförbaskatförkyldhurgickdettill-snörvling)...

Förstår själv att jag måste haft något litet virus i kroppen redan någon dag innan minuten jag blev förkyld igår men det var så sjukt. Som att trycka på en knapp så var jag helt plötsligt uschlig. 

Tur att jag har två extremt lugna veckor. Det är nästan pinsamt att berätta hur slappa veckor jag har framför mig, men jag gör det ändå :) Den här veckan ska jag bara muntaplugga med Sofie och Cissi. Det tordes bli ganska lugnt och skönt för jag tror (hoppas!) att vi inte glömt bort all invärtesmedicin bara för att tentan är skriven. Nästa vecka har jag fått lyckan att ha munta kl. 1000 på måndag morgon. Det betyder att jag är ledig resten av veckan (förutom en rolig simulatorövning 0800-1200 på onsdagen). Men fattar ni!? Det är nästan som ett sportlov!!! Och sport blir det ju för OS är ju igång :)

Livet är rätt bra ändå.

Hälsningar,
Förkylningen från ingenstans

Kommentera

Publiceras ej