Min senaste djärva plan är att jag ska bli ledare på Friskis. Var ju precis antagen till att bli det hemma i Sthlm innan jag satte mig på ett tåg med Martin och en LED-tv ner till Göteborg. Och här har livet kommit emellan kan man säga. Det tar ett tag att boa in sig i en ny stad. 

Under hösten har jag klarat av en extra aktivitet i form av anatomiamanuenskursen som nu är över (om jag klarat tentan förstås), så jag tänker att jag under våren mäktar med en ledarutbildning på Friskis. Till hösten kommer jag då förhoppningsvis bli utexaminerad som ny gympaledare och ni kan komma och hälsa på två gånger i veckan. 

Funderade lite innan jag skrev det här på om jag skulle berätta det för er. Om jag nu inte blir uttagen på lördagens gallring så är det ju lite pinsamt kanske. Men å andra sidan, ni är ju mina vänner inte sant? Inget annat än peppande ord kan ju komma från er :) 

Har precis gjort klart mitt minipass som jag ska visa upp/leda på lördag kl. 12. 


Ville bara säga hej hej! Jag är sjukt trött så ska snart sova. Ja det är min vanliga sovtid. 21.00 stänger jag av. Ja, jag vet att min biologiska ålder är 70+. Men tack vare min långa livserfarenhet klarade jag tentan. 70%. Låter inte mycket för världen men ändå. Nöjd.

Jag och Martin har rest över hela världen idag när vi var ute och promenerade. Sjukt sugen på att resa någonstans. Imorgon reser jag med Västtrafik i 10 min till Sahlgrenska huvudentré. Nej jag är inte bitter, jag är trött sa jag ju.

Har också skickat in sommarjobbsansökningar idag. Skrev ett minst sagt flummigt personligt brev, men med tanke på vad jag har lärt mig om personliga brev av min vän Lovisa (som lyckades få ett kick-assigt sommarjobb förra året tack vare ett brev där hon tänjde lite på sanningen) så tror jag att det här brevet kommer bana väg för stordåd.

Framförallt hoppas jag på att göra mitt examensarbete i sommar, men skiter det sig så blir det en sista sommar som undersköterska någonstans. Man borde åka till Norge egentligen. Kashing. Men jag håller mig nog till Sthlm eller Gbg.

Nu är jag väldigt trött och har inte producerat något vettigt här ändå. Men jag har uppdaterat er om att jag är vid liv och uppfyller mitt nyårslöfte om bloggande åter igen. Nöjd.