Måndag till torsdag den här veckan är jag på neurologavdelningen i Borås. Idag har jag genomfört och dokumenterat fyra neurologstatus med varierande fynd. Bra inför praktiska provet nästa vecka. Då ska man kunna översätta sina fynd i status till en s.k. topisk diagnos. Det betyder att man med olika fynd vid undersökning ska bestämma var i nervsystemet skadan sitter, ex. temporalloben vänster sida eller disken mellan kota C5-C6 i halsryggen. Som tur är får man ta anamnes också så man får förhoppningsvis lite ledtrådar redan där. 

Att vara i Borås betyder att jag åker hemifrån 0610 och kommer hem 1900 (efter att ha åkt direkt till träning efter jobbdagen). Men! Jag klagar inte! Martin hade praktik i sex veckor strax utanför Borås och åkte 0525 varje dag. Han är alltid lite bättre :) 

Tänk att om två dagar är det bara fyra månader kvar. Jag har en känsla av att bloggen snart kommer att handla mer och mer om förberedelserna, utan att för den delen förstöra överraskningen i själva dagen. 

Trevlig måndag på er!
Igår var det NKs vårmodekväll. Herregud vad fint de hade fixat :) och bra erbjudanden hade de också. Jag köpte en blus från Whyred åt mamma och ett par Chelsea boots från Saint Laurent åt mig själv. Och Martin köpte äntligen sin efterlängtade Mulberryportfölj. 

Två tävlingar var vi med i under kvällen också. Jag hoppas fortfarande på att jag vunnit. Vinsterna var en väska från MqQueen resp. 10000kr på min favoritavdelning (NK Designers). Vore så kul att vinna!!!

I helgen händer inget speciellt vad jag vet just nu. Men jag är sjukt sugen på att hitta på något. Tror det är vårkänslor som spritter runt i kroppen. Idag var det ljummet ute för första gången. Solen värmde och man bara kände hur luften var annorlunda. Älskar våren!!!

gårdagens outfit, premiär för sandaletter!Godmorgon!

Jag älskar att ha små saker att se fram emot hela tiden. Det känns som att jag behöver det. Inte bara se fram emot helgen varje vecka för det är inte superspeciellt. Utan ha kanske två saker per månad som är lite annorlunda. 

Idag har jag en sådan sak: vårmodekväll på NK. Jag, Martin, Sofie och Cissi ska gå :) tydligen ska nästan hela varuhuset hålla öppet med fina erbjudanden. Det bästa är ju att det bjuds på lite gott till shoppingen. Mums. 

Efter det här börjar det rulla på med saker att se fram emot. Det har varit segt ett tag men nu så!

H&M modekväll, hemresa över påsk, Friskisutbildning veckan efter det, 5-årsdag med Martin (som planerar något hemligt skojigt!), födelsedag, Göteborgsvarvet, sommar! 

Våren är bäst! Jag känner mig genast mycket gladare och piggare när ljuset väcker mig vid 0630. Man borde ta sitt bohag lite mer söderut så att man slapp de allra mörkaste tiderna (inte riktigt så långt söderut som du Amanda)... Paris vore najs t.ex. Kanske en dag?