Jag blev snabbt uttråkad av att ligga här tyst och kolla på Martin när han sover. Så jag kom på att jag inte berättat för er vad vi gjorde på vår femårsdag. Vissa har ju redan sett det på instagram och så men där syns ju inte hela storyn. Som iofs inte är så lång men ändååå....

Martin hade ju planerat dejt. Vi har bestämt oss för att ha dejt varannan månad nämligen. Så jag hade i februari (visst skrev jag väl om den franska dagen och 10 macarons?) och Martin fick således april. Eftersom vi har årsdag i april också (Valborg), så var det ju ett gyllene läge att slå ihop detta. Till råga på allt var det ju hela fem år tillsammans. 

Martin hade alltså planerat och det jag visste var att jag skulle komma hem direkt efter skolan och vänta på honom. Jag fick inte träna utan bara vänta. Nu kunde jag ju inte träna så värst mycket iaf med min höft men ändå. 

När Martin kom hem var jag redan hungrig. Hade förväntat mig att vi skulle ut och äta och hade därför sparat plats i magen med att ladda upp med en sallad och ett äpple till lunch. Nu var kl. 1715 och jag väntade på order om att byta om och fräscha till mig. Istället kom orden: du kan byta om till mjukisbyxor. (Nooooooooooooo).... Jahapp.....

Vi gick sedan ut på promenad. 6 km promenad. Hungrig. Jag fattar ingenting. Klockan blev över 18, närmare 19... Men. Hemma igen där vid 19-tiden säger han: kl. 2000 ska vi ta en spårvagn. (= MAT!!!!!!!)

Jag får mina efterlängtade order om att byta om till något fint och fräscha till mig. Väljer en silkesklänning i någon slags greige och toppar med höga klackar och ett halsband jag fått av Martin då han var i Kina. 

Vi åker och kliver av vid Chalmers. Liksom. Eeeeh. Chalmers!?!?! Men, 10 min promenad senare är vi framme vid en ingång som ser... Tjaa... Fin ut. Inget speciellt. Det står Thörnströms kök. 

Innan vi kliver in frågar jag vad det är för en liten restaurang varpå jag genast sträcker på mig lite extra när jag fått svaret. "En av de som har en stjärna i Guide Michelin"

Och det märktes när man klev in genom dörren ska jag säga. Vilken uppassning. Som en prins och prinsessa. Fick genast en liten fördrink i handen. Sjukt god. 

Kom till bords. Beställde roséchampagne och tittade i menyn. Valde att slå på stort och ta niorätters och ackompanjera med champagnen och, lite senare, en flaska bourgogne. Och jag kan inte beskriva riktigt hur bra det var. Men fyra timmar senare var man riktigt nöjd. 


ett urval av hur allt såg ut. M-U-M-S!

Kommentera

Publiceras ej