Har under 1½ vecka varit under hård press. Min dagislapp har varit försvunnen. Och rubriken till trots är den fortfarande borta. 

Dagislappen är en lapp som de på kursen väljer att kalla "Tjänstgöringskort", men egentligen är det en dagislapp. Denna lapp måste vi samla påskrifter på för att bevisa att vi varit på de olika områdena (ex. plastikkirurgi, urologi, ortopedi... You get it). 

Förstå ångesten när dagislappen plötsligt är borta. Bilden av att ensam och övergiven leta upp diverse olika läkare på olika sjukhus och försöka övertyga dem om att man visst varit där. 

Så idag när jag sprang på kursledaren tog jag på mig de stora uttrycksfulla ögonen och frågar hur jag ska göra nu. Och vet ni vad han svarar!? Förutom att han var lugn som en filbunke och försäkrade mig om att jag kunde slänga ångesten i papperskorgen så säger han: Du har lite tur också för du är en sån som märks. (!!!!!) och fortsätter sedan snabbt med: ...på ett bra sätt alltså!

Kände hur jag växte flera centimeter. Jag ska nu bara skriva ut en ny dagislapp och så ordnar allt sig. Så lycklig man kan vara! Tänk att JAG har gjort intryck. En sån som märks bland 120 elever. Booooooo yah

1 kommentarer

Lovisa

22 Oct 2014 14:21

Whoop whoop!

Kommentera

Publiceras ej