Hej mina kära läsare!
Skyltmax gav mig inte bara en gratis namnskylt utan också en spark i baken. Jag känner att jag får lite dåligt samvete nu när Lovisa bloggar på så bra (hehehe). Har inte uppdaterat er på länge. Men här kommer en lista på varför:
 
* Kirurgikursen
* Kirurgikursen
* Kirurgikursen
* Friskispass
* Vikariera för andra på Friskis
* Kirurgikursen
* Jour
* Friskispass
* Undervisa yngrekursare
 
...och så skulle man hinna umgås med sin MAN också. Betonar ordet "man" eftersom jag fortfarande inte riktigt vant mig vid att säga det. Innan ni frågar så svarar jag med det vanliga tråkiga, men sanna, svaret: Livet som gift är bra, men det är egentligen ingen större skillnad. Det är bara najs att slippa tänka på vem som betalade den räkningen och vem som satte in pengar på matkontot. Det är det som skiljer sig. Jag gillar det!
 
Förövrigt har jag, som ni förstod av listan ovan, gått in med full kanon i kirurgikursen. Det är faktiskt stört kul. Hade ju sagt att jag inte är en kirurg, men fasiken, det är så najs med de gröna kläderna!!! ...och så kanske det är lite kul med allt det andra också (men kläderna är bäst). 
 
Nu blir jag lite stressad för Martin pluggar på så duktigt och kirurgiboken ligger uppslagen här bredvid mig och stirrar argt. Men jag ska VERKLIGEN försöka uppdatera er mer ofta. Det är svårt att hinna ringas osv. men om ni fortfarande är där ute, å mina kära läsare, skriv gärna en liten kommentar så jag vet att ni är där.

3 kommentarer

Lovisa

13 Oct 2014 03:05

KLART att jag är här!

Lovisa

13 Oct 2014 03:10

KLART att jag är här!

Lovisa

13 Oct 2014 03:12

Skrev det en gång till om det inte skulle vara tillräckligt tydligt första gången...

Svar: Haha, tack! Känns bra att jag hade tre kommentarer men alla från dig. Saknar dig! När kommer du hem?
Amina Paracha

Kommentera

Publiceras ej