Efter att ha upptäckt att iPhonen registrerar hur långt man går, hur många steg osv. i den "nya" hälsoappen (ok den har funnits aslänge nu men jag har inte kollat på den) så har jag insett hur lite vardagsmotion jag får. Visst tränar jag 6/7 dagar i veckan men det är ju egentligen inte grunden. Grunden är de futtiga ca 3000-4000 (max!) steg jag tar en normal dag när jag går upp, går ut till spårvagnen, är i skolan och vänder hem igen, ev. med en vända på Friskis däremellan. 

Man har ju hört nångång att man ska gå 10 000 steg/dag. Jag är ju liksom 7000 steg efter. Så jag tror det har varit ungefär tre veckor nånting som jag försökt prioritera lite promenader. 

Jag brukar tycka att det är segt att gå. "Då kan jag ju likagärna springa". Men alltså, det är så härligt! Ibland med musik, ibland med en podd, ibland tillsammans med Martin, ibland bara själv med naturen. Haha det här låter så jäkla pretto..... Äh, ni vet ju vem jag är. Ville bara göra lite reklam för promenaden. 

Går man upp kl. 0700 och går ut kan det se ut såhär:
från morgonens runda

Sen har man ju inte alltid tid, fast liksom, om man går upp 30 min tidigare och tar en promenad så känns frukosten som en riktig lyx att komma hem till. Nu råkade jag ha en "ledig" förmiddag så jag kunde gå ut vid 0700 när Martin åkte iväg. Men som en vanlig dag för mig, när jag går ungefär 0730 hemifrån, så skulle jag kunna gå upp 0620 och gå ut en halvtimme. 

Men såklart, ibland måste man prioritera de där extra 30 min av sömn. Balans!

Här är vädret för Ystad 1-3 maj. Varför det då? Jo för att jag ska vara där då. Med Martin. På Saltsjöbaden. Alltså inte Saltis i Sthlm. Ystad Saltsjöbad - nu utsetts till Sveriges bästa spa. Så himla glad att det inte längre står 3 grader och regn! För ni vet väl vad detta betyder? PROMENADER! :D Yey!

Saknar bara mitt hår liiiite. Det känns bättre och bättre ju längre tid som går från tillfället då plötsligt halva håret låg på golvet. 

Måste göra mig redo för 27-årsfest (aka. tårtkalas!). Ciao!
Vad säger man? "Förlåt, livet kom emellan"?

Sen vi kom hem från Portugal har jag skrivit tenta. Troligtvis den lättaste och bästa i mitt liv. Har dock inte fått svar än så kanske inte ska vara så kaxig :p Men jag är faktiskt 100% säker på att jag klarat den. 

Har alltså då också börjat en ny kurs, eller två faktiskt. Nu handlar livet om öron, näsa, hals och även om ögon. Det roligaste hittills är att få stoppa in en kamera i näsan på varandra och gå ända ner till svalget och titta på stämbanden.

Vi har fortfarande massa skoj framför oss innan terminen är slut. Inte i skolan alltså utan utanför. Till helgen ska jag klippa mig (kanske också blir korthårig nu när ni alla utövar grupptryck!?) och gå på tårtkalas.

Har fört över alla bilder från mobilen till datorn (för att nu kunna säkerhetskopiera hela datorn (...somjagkanskeintehargjortförutfastänjagharhaftdeni5,5årochharhelalivetpåden...) så har inget roligt att bjuda på från galleriet. Men här får ni en bild iaf: