Så var det dags för den första dejtdagen för i år. Det är min tur. Sist där i december så spelade vi väl badminton om jag inte missminner mig... Vi får se vad dagen bjuder på! Återkommer :)
 
Det blir nog ett ganska kort inlägg det här för jag vill vara så mycket jag bara kan med Martin idag för inatt kl. 03-ish kommer han försvinna iväg i tio dagar till Sydafrika med Ung Cancer. Buhu, synd om mig. Kvar blir jag med trist marsväder och vårdcentralspraktik. Som tur är så har jag ändå ganska mycket bokat som får tiden att gå:
 
* Friskispass (söndagar och onsdagar!)
* Examensarbete - ja, jag har ju inte skrivit klart det heheheh... Har all data och sådär men har inte tagit mig tid till att verkligen få ihop det till ett arbete, så det är väl så dags nu tycker jag, när jag ändå har lite lugnare.
* Vårdcentralspraktik som sagt
* Friidrotts-EM inomhus nästa torsdag-söndag, så då finns lite TV att titta på iaf, och skid-VM är ju inte riktigt slut än så imorgon har jag ju 5-milen att se fram emot :) dock tråkigare att titta på den själv såklart. Kanske får FaceTimea mamma så vi kan titta tillsammans :p
* En heldag med inspirationsföreläsningar och träningsmoment med Friskis nästa lördag, ska vara där från 08:00 till typ 20:00, så verkligen en heldag! 
* Planerad drinkkväll antagligen också nästa lördag 
* + att jag ska våldgästa Sofie och hoppas att hon våldgästar mig under hela den här tiden. Träna, laga mat, äta mat, mysa, shoppa, titta på film... och kanske plugga lite :)
 
Hoppas de här tio kommande dagarna går fort, så tråkigt att vara ensam! Nu ska jag krama på min man!
Sista delen av resan, häng med!
 
27 december

Den här dagen hängde vi med min farbrors gamla kompis, som är helt tokig. Han är ganska framgångsrik och exporterar tyger, ex. överkast och annat, till IKEA, Jysk, Hemtex...
 
Detta är inte hans tyger utan det är en annan liten affär där jag handlade pashminasjalar.
 
 
Efter jakten på den perfekta pashminan tyckte vi att det var dags för lunch.
 
Här är en bra restaurang i Lahore: X2.
 
 
Sedan ville vår framgångsrika vän visa oss sin fabrik, som numer inte är en fabrik längre. Han har sin produktion i Karachi nu och fabriken har blivit omgjord till lokal för bröllopsfest. Här kan fyra olika bröllopsfester hållas samtidigt!
 
 
En av de fyra salarna, dukade till fest.
 
Det var fullbokat nu i deras högssäsong för bröllop (vintern - tiden då sminket inte rinner nedför kinderna på bruden p.g.a. extrem hetta). De älskar vintern, och regn. Lite skillnad från Sverige, där vi älskar sommaren och solen.
 
Efter visningen av bröllopslokalerna åkte vi till hans brors hus (eller vem det nu var... minns inte). Det var annorlunda än vad man är van vid.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ursäkta för de suddiga bilderna, var nog lite upptagen med att vara fascinerad. 
 
Det var två, eller tre? (minnet sviker igen), barn där i huset. En av dem var typ 13 år och blev kär i mig. Eller alltså, ni fattar, en liten tjej som ser en stor tjej (dessutom västerländsk) --> förebild uppstår. Dock var den här unga damen väldigt van vid att få som hon ville, så förebild byttes snabbt till slav. Skulle vara med på otaliga selfies och sedan bossade hon runt mig på ägorna där jag skulle posa i än den ena och än den andra posen. Här kommer de mindre pinsamma bilderna:
 
 
 
Ja, ni kan ju tänka er hur de mer pinsamma bilderna såg ut.
 
28 december

Resan började närma sig sitt slut och vi hade ännu kvar att träffa pappas bästa vän. Mycket trevlig man måste jag säga. Välutbildad men väldigt vanlig till sättet, inga flådigheter. Och: detta var den enda(!!!!) under hela vistelsen i Pakistan som använde säkerhetsbälte i bilen. Bara det gjorde ju att han växte i mina ögon.
 
Har tyvärr ingen bra bild från dagen.
 
29 december

Dagen bjöd på en liten kik i olika affärer, inget speciellt. På kvällen skulle vi äta middag med en av pappas vänner som har varit hos oss i Sverige flera gånger. Han är en mycket rolig man som gillar att prata. Nu fick vi åka på middag med hela hans familj. Det var så typiskt att han hade bokat bord på det där lyxhotellet där vi tidigare hade varit på "afternoon tea", men på hotellet fanns typ fyra olika restauranger så det var iaf inte på precis samma ställe.
 
Det var sjukt god mat här och jag fick äta fisk - mmmm! Det var länge sedan!

30 december
Vi var ute och letade lite om det skulle finnas något kul att köpa innan hemfärd tidigt nästa dag, men hittade inget skoj. Här var vi ganska inställda på att komma hem snart, så vi packade och förberedde oss.
 
Trappan upp till vår lägenhet
31 december
Vaknar av att Martin säger: NEJ. Sen följde försening på försening för vårt plan och nyårsafton blev inte riktigt som vi tänkt:
 
Chips och cola får man iaf ha på nyår. Jag och mamma surar lite, hehehe.
 
Det var sista bilden från Pakistan - sedan följde en resa hem 1 januari som blev väääldigt annorlunda. Spenderade natten i Istanbul 1-2 januari och tillslut, 48h försenade, kom vi hem till Stockholm efter en fantastisk inflygning över Södertörn och rakt över stadskärnan <3 Det var kortversionen.
 
(Som tur var fanns bra shopping på Istanbuls flygplats, så lite glad kunde man vara iaf!)
 
 
 
 
 
Tack till Axel, Mattias, Mats, Philip och Robira för att ni fixat en vistelse på Mollösunds värdshus åt oss! Än är den inte slut. Middagen var jättegod och frukosten imorgon lär också hålla standard. 

Vi är de enda gästerna här vilket känns lite konstigt men vad tusan. Det är ju desto lyxigare :) Personal som bara passar upp på oss :) 

Bild från insta: