Har faktiskt lite bilder att bjuda på från gårdagen. Jag hoppas ni inte är trötta på bilder nu efter mina Pakistaninlägg (har ett sådant kvar som jag filar på också, kommer kanske senare idag när jag har tråkigt/inte vill plugga mer). 
 
Dagen igår började härligt. Eftersom jag varit borta på ledarskapsinternat i Ljungskile med klassen i tre dagar (ons-fre) så ville Martin bara umgås utan avbrott från i fredagskväll till igår mitt på dagen. Alltså hade vi en helt ostörd morgon, som vi försökte göra lite extra fin:
 
 
 
Vid 11.30 hade vi hunnit med en liten promenad och det var dags för Martin att åka iväg. Han skulle ha kick-off på jobbet med alla nya anställda och sådär. Jag åkte samtidigt till gymmet (välbehövligt - lovar att jag gått upp minst ett kilo i Ljungskile...).
 
Väl hemma efter mitt evighetspass på gymmet med Filip och Fredrik i hörlurarna så gjorde jag i sakta gemak mig iordning för kvällen. Jag duschade och tvättade håret. Jag la i volymspray, fönade håret, målade naglarna - allt sånt som jag aldrig riktigt "hinner med". Det går ju förstås att göra men det tar ju ändå tid. Sedan sminkade jag mig för en gångs skull lite mer noggrannt än att man är klar på tre minuter. Jag var riktigt tjejig alltså.
 
18.30 mötte jag Sofie vid Vasaplatsen och vi gick ner till Ica Focus (ligger vid Korsvägen, om det säger er något ni som inte bor här). Där mötte vi Johanna och så handlade vi lite, ok mycket, gott inför kvällen.
 
Hemma hos Johanna fick jag ÄNTLIGEN träffa Mini-Mjau!
 
 
Jag lekte med Mini-Mjau och Sofie och Johanna lagade pad thai. Mmmm. Smaskade på godiset lite i förväg... Typ vid 20.00 kom Josse och Ailin, två av Sofies och Johannas vänner, som också är mina vänner såklart, och vi åt middag med Mello i bakgrunden. 
 
Sen blev det pusskalas mellan godis/chips/popcornätandet och vin/bubbel/ciderdrickandet :)
 
smile...
 
...and kiss!
 
smile...
 
...and kiss! 
 
...and kiss!
 
nomnom...
 
 
 
Vid 23-tiden kom min man och hämtade mig. Han smet iväg från kick-offen och det var perfekt timing för Johanna skulle upp kl. 07.00 för att tävla i hästhoppning kl. 09.00 - heja!
 
Här är vi hemma igen :)
 

 
 
 

1 kommentarer

Mamman

19 Feb 2015 17:25

Vilken liten goding! Mini-Mjau alltså!

Svar: Haha ja visst är hon fin 😍 vi lekte jättemycket och pussades
Amina Paracha

Kommentera

Publiceras ej