Idag har jag haft världens tråkigaste föreläsningsdag (vilket resulterade i ett jättelångt första inlägg om Pakistan!) men på något sätt har dagen vänt och jag känner mig jätteglad och taggad på livet.
 
Jag har idag fått en intervjutid inför ett underläkarvikariat till hösten. Som ni vet så gjorde jag ju mitt examensarbete förra sommaren när jag forskade på barncancer på forskningsenheten på Astrid Lindgren. Jag har ännu inte skrivit klart rapporten men jag kan lugnt säga att jag inte kommer behöva hela hösten på mig att göra det. Nästa termin är alltså "fri" och därför söker jag jobb. Det finns inga tjänster utlysta så jag har bara gått på chans. Hittills har jag fått två svar, båda positiva, och nu idag bekräftelse på en intervju på fredag kl. 08.00 - wish me luck! Vill inte berätta så mycket om var det är och sådär än, men får jag något så berättar jag gladeligen :)
 
Jag känner mig också glad över att jag fick det mest intressanta området för fältstudiedagen i socialmedicin på onsdag. Socialmedicin kan bevisligen inte roa mig så mycket annars med tanke på storleken på mitt tidigare inlägg... Vi ska besöka ett ställe där de stödjer och hjälper prostituerade samt även en mottagning för de som köper sexuella tjänster. 
 
Nu ska vi titta på Gossip Girl (...jag fortsätter min demaskulinisering av Martin...)

Kommentera

Publiceras ej