Det måste vara första gången sedan Martin började sitt nya liv på ekonomprogrammet som vi har en lat söndag med långdragen frukost, Nyhetsmorgon och kom-vi-går-tillbaka-och-lägger-oss-i-sängen-och-kollar-på-resor-vi-inte-har-tid-eller-råd-med.

Vi båda har haft tenta och ingen har något att plugga på (eller ja, Martin säger att han ska plugga inför första föreläsningen på nästa kurs men det får han inte). Jag klarade allt förresten så kirurgin är nu ett avslutat kapitel för denna gång. Tills vi ses igen så att säga :) 

Lite senare kanske jag tar tag i att berätta (i korthet) om vår Pakistanresa. Nu ska jag krama min man :) Äntligen på väg mot praktiska tentan i kirurgi. Det har varit pest och pina, och är väl så fortfarande eftersom det inte är över än, att vänta på detta. Vill bara komma dit, kick-ass och ta helg. 

Nåväl,
...
.....
.......kommer inte på något mer just nu.
Hej igen!
Imorgon är det dags för min praktiska tenta på kirurgin. Är inte nervös alls nästan. Tror all nervositet gick åt till den skriftliga tentan i måndags när jag hade alla möjliga symptom på stress. Ovanligt för att vara mig faktiskt. Brukar vara väldigt lugn inför tentor. 

Jag har dock en teori om varför jag blev så stressad den här gången: jag kände att jag var bra på det här. 

När man känner sig bra på något så borde det ju lugna en. Men! Jag tänker som så att jag omedvetet ökade min prestationsångest iom mitt flit vad gäller pluggandet i denna kurs. 

Å andra sidan så blev resultatet det bästa jag haft på någon skriftlig tenta (tror jag...). 85.25% rätt. 

Så nu har man ju ett dilemma här: plugga mycket och omedvetet öka krav och stress MEN få bra på tentan eller plugga lite mindre och gå in med lite lugnare inställning MEN då klara tentan med ganska liten marginal.....

Funderar på det medan jag leder mitt andra medelpass för terminen! Hejdå!