Har lyckats bli sjuk här under veckan. Inget allvarligt dock så jag har ändå kunnat vara värdinna för våffelpartyt i onsdags och vara på NKs vårmodekväll igår :)

Så himla arg bara att jag glömde ta en bild på min fina uppdukning i onsdags. Ni får helt enkelt ta mig på mitt ord när jag säger att det såg helt fantastiskt ut. Är nog mer nöjd med den uppläggningen än vad jag varit med någon annan tidigare. 

Har en ynklig bild av hur det såg ut i förberedelsefasen:

Och igår blev det lite härlig shopping. 

Dock ska jag antagligen byta färgen till guld istället om de får in dem igen. De var slut i min storlek igår. Men det är ju aldrig fel med svart heller så det är ju inte katastrof om de guldiga inte kommer in. Kanske hörs att jag har lite beslutsångest. Hehe. Men det är ju najs med guld, sommar, bruna ben. Samtidigt som svart är svart. Men guld passar ju också till allt, precis som svart. Svårt!

I eftermiddag anländer Martins mamma och pappa och vi ska mysa hela helgen :) till att börja med ska vi njuta av dessa:Igår var det dags för Lisas 25-årsfest med temat 90-tal. Trodde inte riktigt det var dags ännu att bli nostalgisk men några grejer gjorde ju att man slungades direkt tillbaka! T.ex. låg det Spice Girls-bilder (och andra bilder) utspridda på borden och det är helt sjukt att man minns "åh den här bilden, och den här hade jag dublett av!", eller vad säger ni om smaken av PEZ... Mmm!

En härlig kväll med tacos, marängsviss, många S-märken, chips, tuggummitandkräm(!) och glow sticks. Det är fina grejer!!!

Heeey sexy!

Mums med godishalsband!


Jag, Sofie och the birthday girl

Vi åkte vid strax innan 01 och hade otur med byten på vägen hem, så landade i sängen 02:30... Och så vaknar jag 08:30... Ja, vad ska man göra? Det är bara vänta på att mannen vaknar till och sen blir det en riktig städdag idag!!! Ser faktiskt fram emot det. Det ska bli skönt att få röja lite här hemma och göra fint inför våffelpartyt på onsdag! 

Tjingtjing!


I torsdags var det dags för nästsista halv åtta hos Johan och wow vilken halv åtta! Jag älskar när det är så opretentiöst (även om jag själv inte har riktigt "modet" att göra det så hemma hos mig när jag ska ha gäster).

Han fyller år snart och hade därför gjort lite fint med ballonger och serpentiner. Till förrätt blev det godis från FISKDAMMEN (älska!), chips och popcorn. Sen blev det lite vuxet igen med en hemmagjord sushi som jag bara inte förstår hur han lyckats med. Det var så fint och så gott! 


Efterrätten sedan var en tårta med jordgubbar, så fin! 

Nu har vi bara en halv åtta kvar hemma hos Marcus innan säsongen når sitt slut för denna gång.