Lite glest där mellan annandag påsk och årsdagen 30/4 kände jag... Så det var tur att man igår blev inbjuden till att fira Johannas 27-årsdag med ett tårtkalas den 25/4!

Såhär tidigt vaknar jag. Igår var jag för en gångs skull ute på vift några timmar. Martin skulle ha halv åtta-middag för ledningsgruppen i HandelsConsulting (där han jobbar och alltså också är en av cheferna i ledningsgruppen) och därför var jag tvungen/fick jag möjligheten att hitta på något. 

Så igår blev det en AW vid halv sju på Lounge(s), stället där jag alltid blir leggad och får höra att "det är 25 här" men sen ändå kommer in. Fattar inte riktigt logiken och mentaliteten i krogvärlden. 

Hursomhelst. Gratis inträde, gratis mat och halva priset på allt i baren till 2200. Då kan man ju passa på (så svenskt!) att köpa en drink istället för ett glas vin. Roligt!!!! 

1. Jag går (typ) aldrig ut
2. Om jag går ut köper jag aldrig drinkar 

Men igår :) det var skoj! Hade med mig härliga människor, ex. Giulio - en italiensk utbytesstudent som jag träffade hösten 2013 under internmedicin som då var här hemma och lärde Martin att baka pizza och som jag i princip trodde att jag inte skulle träffa igen sen. Men så himla kul, första dagen på hudkursen (torsdags) så sitter han där. Så roligt! Så nästa mål är väl att lära sig att göra pasta från grunden hihi. 

Bild från igår: Johanna, Sofie och jag 

Vid 21:30 bytte jag Lounge(s) mot att äta lite efterrättsrester uppe på HandelsConsulting-kontoret där jag fick tillåtelse att crasha halv åtta-middagen.

Kommentera

Publiceras ej