Börjar bli van med det nya mönstret i mitt liv. Vakna, upp till vårdcentralen, jobbajobbajobba, träna, hänga med Sofie. Skönt att ha en vän som orkar med en sällskapssjuk kvinna som jag själv. 

Igår var jag dock ensam. Det var först lite skönt. I typ en timme. Sen var det bara jättetråkigt fastän jag hade lite roliga saker för mig, ex. kolla klart på Hugo (Cabret) som jag spelat in med TiVo... Hehe ja mamma och pappa hade något TiVo-erbjudande innan de flydde landet som inte gick ut förrän november 2015. Så därför är vi med TiVo jag och Martin. Har inte använt det så jättemycket men ibland är det ju najs.

Jag satte också igång med ett litet konstnärligt projekt. Har lovat en vän, Malin, att jag ska måla något åt henne då hon har varit så generös att ge mig några av hennes fantastiska bilder på olika mänskliga organ. Svårt att beskriva hur de är uppbyggda men jag kanske kan visa er sen :)

Men ändå, trots film och ett härligt blankt papper framför mig så var det tråkigt. Försökte slänga in två chocolate chip cookies i ekvationen för att liva upp och visst, det var gott, men det är roligare att dela det med någon. Ni fattar, är ingen bra ensamvarg. 

Ha en fin dag hörni! Snart ska jag av bussen för ännu en dag av primärvårdspatienter, träning och Sofie :)Kommentera

Publiceras ej