Hej!
Vill bara säga hej, jag lever och har det ganska bra. Tenta i fredags, tenta på fredag och tenta fredagen efter det. 

Hoppas det förklarar min bortavaro. Ursäkta! 

Ska berätta lite om Ystad och Berlin och min födelsedag och sånt roligt vi har haft för oss, ska bara.... Vi får se när det blir. Men här är några bilder från min mobil iaf:

Park i Berlin


Hiss i Berlin 


Göteborgsvarvet i lördags (1,49,48)


Dagens träning! Det var SÅ länge sedan jag kunde träna lite vad jag ville pga höft, "träningsprogram" inför varvet, mina egna pass... Men idag ska jag unna mig att gå på detta roliga med Sofie! (Efter att ha varit med i en studie om hur stor en normal portion godis är - man får alltså äta så mycket godis man tycker är en normal portion... Hihihi. Morot och piska, fast detta är ju typ morot och morot för träningen är ju kul!)


Igår firade jag och Martin sex år tillsammans. Vi gjorde detta genom att äta oss igenom ännu en stjärnbelönad restaurang (så gamla i sinnet, går ut och äter istället för att festa loss som vanligt folk). Förra året var vi på Thörnströms och i år besökte vi SK mat och människor. Vi sansade oss lite och tog "bara" deras fyrarättersmeny. Förra året åt vi... Nio rätter tror jag :o ... Men då firade vi ju 5 år, det är lite mer jubileumsaktigt kanske. 

Men igår. Shit pommes vad det var gott!!! Titta här och låt spottkörtlarna jobba:


Allt var himmelskt! Det var verkligen hur gott som helst. Kort sagt: REKOMMENDERAS! Och ärligt talat så var det inte så dyrt, fyra rätter för 595kr, visst, vin/dryck tillkommer men ändå! Mums.

Nu sitter vi på tåget på väg till Ystad och, vad vi fått reda på nyligen, Sveriges bästa spa Ystad Saltsjöbad. Vi stannar tills söndag morgon. Kanske uppdaterar er under helgen, annars efteråt. Toodles!

PS. Det här med "humble brags" togs upp i TV4 Nyhetsmorgon för någon dag sedan (ni vet när någon skryter utan att skryta rakt ut, förekommer en del på ex. Instagram), men eftersom folk enligt undersökning tycker mer illa om det än gammalt hederligt skryt så tänkte jag att jag kör på det - det gamla hederliga alltså