Igår firade jag och Martin sex år tillsammans. Vi gjorde detta genom att äta oss igenom ännu en stjärnbelönad restaurang (så gamla i sinnet, går ut och äter istället för att festa loss som vanligt folk). Förra året var vi på Thörnströms och i år besökte vi SK mat och människor. Vi sansade oss lite och tog "bara" deras fyrarättersmeny. Förra året åt vi... Nio rätter tror jag :o ... Men då firade vi ju 5 år, det är lite mer jubileumsaktigt kanske. 

Men igår. Shit pommes vad det var gott!!! Titta här och låt spottkörtlarna jobba:


Allt var himmelskt! Det var verkligen hur gott som helst. Kort sagt: REKOMMENDERAS! Och ärligt talat så var det inte så dyrt, fyra rätter för 595kr, visst, vin/dryck tillkommer men ändå! Mums.

Nu sitter vi på tåget på väg till Ystad och, vad vi fått reda på nyligen, Sveriges bästa spa Ystad Saltsjöbad. Vi stannar tills söndag morgon. Kanske uppdaterar er under helgen, annars efteråt. Toodles!

PS. Det här med "humble brags" togs upp i TV4 Nyhetsmorgon för någon dag sedan (ni vet när någon skryter utan att skryta rakt ut, förekommer en del på ex. Instagram), men eftersom folk enligt undersökning tycker mer illa om det än gammalt hederligt skryt så tänkte jag att jag kör på det - det gamla hederliga alltså

Kommentera

Publiceras ej