Hej!
Imorgon tänkte jag försöka bjuda på bilder från Rom. För en vecka sen kom vi hem för ett tag sedan... Det känns som att det var jättelång tid sedan dess. 

Nu sitter jag på väg hem från ett kvällspass på akuten. Det har varit väldigt mycket att göra. Och varenda patient jag har träffat har behövt läggas in. I vanliga fall skickar man ju hem de flesta. Men idag verkar det som att patienterna varit riktigt sjuka. Ingen mkddagsrast alltså. Men ni har ju sett på instagram att min middag gick väldigt bra att bara äta med händerna. Hihi.


Nu är jag ledig mån-ons. Det ska jag verkligen försöka njuta av. Och träna! Jag har inte tränat på så länge! I torsdags hann jag ställa mig 35 min på löpbandet på gymmet och herrrrrregud vad skönt det var. Längtar efter att den här superstressiga perioden är över. 

Nu hoppar Martin på spårvagnen. Så nu ska vi umgås resten av kvällen. Puss på er. 

Precis hemkommen från Bond. Alltid kul med Bondfilm. Dagen till ära fick Martin bestämma klänning. Kanske var jag liiiite overdressed för bio men det är så tacksamt att få känna sig lite fin när man annars aldrig får använda sina kläder. Sjukhuspyjamas är inte en så varierad klädstil och inte heller så moderiktig. 

Imorgon går jag på mitt första nattpass på akuten. Som tur är tillsammans med en kollega nu första tre nätterna. Men sedan ensam nästa vända. Jaja. Roligare saker finns att tänka på!

Snart är det vinprovning på vinkursen jag börjat på! Snart ska jag klippa mig! Snart åker vi till Rom! Snart är det löning! Snart är det december och julmånad! Snart får jag träffa mamma och pappa igen! Snart mina sista pass på kirurgvikariatet! Snart börjar jag min sista termin! 

Så peppad inför 2016. Men nu är nu och nu ska jag vara med min man. Som är väldigt inspirerad av Bonds eleganta klädsmak just nu. Säger inte nej till den.