Hej hopp i stugan!
Snart är det jul, har ni tänkt på det? :) vad mysigt det ska bli! 

Ikväll är jag ensam hemma för Martin är på halv åtta-middag. Jag ska laga korv och makaroner. Man orkar inte göra något ordentligt när man är ensam. Jag skulle nog leva på korv, pasta, pesto, yoghurt, bröd och russin om inte Martin fanns. Tur att han inte är på halv åtta varje dag... 

Idag har jag haft min första dag på jobbet efter min lediga vecka. Det kändes lite tråkigt imorse men dagen har ändå gett mig mycket. Jag bättrar på mitt självförtroende varje dag jag jobbar. Mycket händer när man är på akuten men som idag när jag har varit på avdelning kan jag säga att det nästan händer ännu mer. Eller, så känns det nu iaf eftersom jag inte varit själv på avdelning mer än någon dag förut, och varit på akuten ganska mycket. 

Nu har jag två veckor på KAVA (kirurgisk akutvårdsavdelning) och jag har sju patienter att rå om. Det låter kanske lite men, iaf som ny, är det ganska lagom eller ibland lite mycket. Man ska ronda med sjuksköterskan, gå runt till alla patienter, ringa massa konsultsamtal, skriva anteckningar på varje patient, gå på röntgenrond, skriva ut någon eller några och därmed skriva en "vård- och läkemedelsberättelse" till patienten och diktera en slutanteckning till journalen. Svara på frågor. Det är många små grejer som tillsammans gör en dag. 

Har ni somnat eller? Jaja. Godnatt då! :) vi hörs igen en annan dag!

Kommentera

Publiceras ej