Två veckor på KAVA sa bara swoosh! De första två dagarna kändes lite förvirrade och "nya" men sen kom man väldigt fort in i det och nu när jag har skulle gå tillbaka till akuten förra lördagen så var jag SÅ ur fas. Hade glömt bort hur man gjorde typ. Liksom, glömde bort att ta ett status på min första patient jag träffade.... Pinsamt! Men jag gick in igen och tog ett status så det var inge mer med det. 

Men nu har jag kommit in i det igen tror jag. Lite småtrött är man ju som vanligt efter en sjudagarsvecka förra veckan och sex dagar denna vecka. Ser fram emot imorgon kl. 2100 när jag slutar för dagen och veckan. Sen blir det en fyradagarsvecka :) Yey! Tis-fre, varav jag tis-tors går som extra och kanske kanske kanske kan jag få vara just det. Sålänge inte någon är sjuk och jag måste täcka för denna någon så är man "fri", dvs. man går till operation och får vara med och leka :) 

Jättetråkigt att jag bara skriver om jobbet men som ni kanske förstår av mina veckor av sju/sex dagar på jobbet är det inte mycket annat som händer. Tragiskt. Ok, nu ska jag framöver fokusera på att BARA skriva om saker UTANFÖR jobbet. 

Här är den första saken som jag kommer på: har ni sett Suits? Det är kul! Martin gillar det och jag tycker också det är kul. Det är kul. Lovar! Annars hade jag inte kollat på det. 

Igår åt vi inte tacos som vi vanligtvis gör. Vi åt ost och kex. Och drack vin :))) gott! Men idag, alldeles strax, så blir det...... Tacos!!!! Älskar tacos. 

Vi tog en promenad nu här innan maten. Det var skönt och nu är man trött. Förtjänar lite tacos och godis nu :)

Kommentera

Publiceras ej