Klart man åker iväg till stranden när man kan! 


Eftersom jag var sjukt trött igår efter resan och den tidiga morgonen (klev ju ändå upp vid fem, vilket var då mamma och pappa gick och la sig efter att ha tittat på blodmånen!!!) så gick vi och la oss redan strax efter nio. Det ledde till att jag vaknat till och från ända sen kl. 03 inatt. Gick upp vid 0730 och tog en morgonpromenad med mamma. Sen har vi hängt på stranden från 10-14. 

Snart ska vi gå ner till den lokala "beauty parlour" och se om de har tid för oss. Hihi. Spännande!
Är inte van att flyga och fara utan Martin. Nu måste jag ju helt plötsligt vara uppmärksam på var jag är och vilket håll jag ska gå åt. Och vilken tid planet går. Jag vet inte om jag varit riktigt medveten om att jag släpper allt sånt när vi reser tillsammans. Nu är jag det. Tror dock det beror på att jag alltid brukar vara den som har koll på allt. Så det är skönt att slippa. Och jag vet att Martin älskar att ha koll på allt just när det kommer till resor, ffa flygresor. 

Nu sitter jag och vilar mig lite på en stolsrad i Frankfurt vid gate A26. Det är nästan längst bort på A-vingen. Mitt nästa plan, som ska ta mig till Faro där mamma och pappa hämtar, går först 1245 från B-vingen. Jag har redan varit där och spanat in gaten så jag vet att jag hittar dit. Nu har jag också fixat wi-fi och planerar att leta reda på alla schyssta affärer. Har kollat upp var de ligger och det är just på A-vingen och Z-vingen. Har dock inte sett några än åt det här hållet. Så nu har jag paus i letandet innan jag vänder tillbaka och går hela A bort och sedan över till Z.

...samma bild som på instagram, tråkigt jag vet men det är en fin bild ju, inte sant? så här såg det i alla fall ut när jag lyfte från Göteborg imorse. 

UPDATE 10:30 har nu utforskat hela flygplatsen och insett att den är fett tråkig. Antagligen för att ingen åker hit, alla bara byter här. Och både Hermès och McD ligger i Z-delen, vilket tydligen är en del man inte kommer in i om man inte ska flyga därifrån. Det var det roliga. 1h45min kvar till boarding!
Dagen blev lite modifierad. Jag hann precis till NK och Ebba och Emilia. Köpte deras bok Säker stil. 


Åt lite praliner och drack bubbel. Sen gick vi och åt middag på Hotell Bellora. Men vi hann ändå med det viktigaste på veckan: lösgodis och tv-mys. 

Är dock så trött nu så det blir nog till att bädda ner sig snart. Puss!