Är inte van att flyga och fara utan Martin. Nu måste jag ju helt plötsligt vara uppmärksam på var jag är och vilket håll jag ska gå åt. Och vilken tid planet går. Jag vet inte om jag varit riktigt medveten om att jag släpper allt sånt när vi reser tillsammans. Nu är jag det. Tror dock det beror på att jag alltid brukar vara den som har koll på allt. Så det är skönt att slippa. Och jag vet att Martin älskar att ha koll på allt just när det kommer till resor, ffa flygresor. 

Nu sitter jag och vilar mig lite på en stolsrad i Frankfurt vid gate A26. Det är nästan längst bort på A-vingen. Mitt nästa plan, som ska ta mig till Faro där mamma och pappa hämtar, går först 1245 från B-vingen. Jag har redan varit där och spanat in gaten så jag vet att jag hittar dit. Nu har jag också fixat wi-fi och planerar att leta reda på alla schyssta affärer. Har kollat upp var de ligger och det är just på A-vingen och Z-vingen. Har dock inte sett några än åt det här hållet. Så nu har jag paus i letandet innan jag vänder tillbaka och går hela A bort och sedan över till Z.

...samma bild som på instagram, tråkigt jag vet men det är en fin bild ju, inte sant? så här såg det i alla fall ut när jag lyfte från Göteborg imorse. 

UPDATE 10:30 har nu utforskat hela flygplatsen och insett att den är fett tråkig. Antagligen för att ingen åker hit, alla bara byter här. Och både Hermès och McD ligger i Z-delen, vilket tydligen är en del man inte kommer in i om man inte ska flyga därifrån. Det var det roliga. 1h45min kvar till boarding!

Kommentera

Publiceras ej