Sustainable Luxury by Amina

Inspiration Boost for All Fashion Lovers

Publicerad 2016-11-05 18:25:00 i Timelapse,

Tack Frida för att du "tipsat" mig om Polyvore. Man blir så inspirerad när det är busenkelt att få ihop en härlig moodboard/outfit. Jag provade snabbt och på ungefär 1 minut hade jag fått ihop det här. Det var väldigt lätt ska jag säga er.
 
 
 
Min blogg är ju inte främst en modeblogg, men det är ju ändå ett stort intresse hos mig. Nu när jag hittat det här smarta verktyget för att göra inspirationsbilder så blir det nog en del moodboards och önskelistor som kommer upp här på bloggen. Framförallt är det kanske för att jag själv ska få inspiration till att klä mig snyggt, men såklart också för att ni ska bli inspiererade! Sen kan jag tycka att det är extra roligt om man försöker trolla lite med det man redan har i garderoben. Kanske kan man knåpa ihop nånting liknande som ovan utan några nya inköp? Tänker exempelvis: jeans (det har väl alla?) som man viker upp, en sidenskjorta/blus + ett löst sidenband som man knyter själv för att skapa en egen pussy-bow blouse, ett par klackar och en väska med lite färg.
 
Det ju ingen sport om man skulle köra på exakt de plaggen som finns i moodboarden - snacka om noll utmaning. Dessutom vill i alla fall inte jag bara köpa nytt hela tiden. Nä, då skulle mitt samvete pocka på... Jag vill ju vara hållbar! Satsa på färre men ordentliga grejer. I kollaget ovan vet jag faktiskt inte vad det är för material eller så, slängde ju som sagt ihop det ofantligt snabbt bara för att testa. Men annars försöker jag vara noga med att bara tipsa er om sådant som jag faktiskt kan stå bakom helt och fullt. Vill inte kompromissa där.
 
Idag på stan gjorde jag faktiskt ett sådant där välbehövligt inköp. Ett sånt som jag tror att Ebba och Emilia skulle gillat eftersom det sved lite när jag slog till. Men det är någonting som jag hoppas kunna ha användning av hela livet, eller åtminstone halva. Har inte hunnit ta någon bra bild ännu så jag tänker att jag visar er sen i någon outfit längre fram.
 
Ha en fin lördagskväll nu allihop! 
 
Följ mig på Bloglovin' och Instagram 
 
- - - - - - -
EDIT: ooops! Glömde ju dagens bloggutmaning, och vad står inte där?

Dag 5 - Bild på vad jag senast köpte

Alltså, haha... Är det ödet? Jaja, nu får ni ju veta på en gång i alla fall. Men så är det, jag är ju ärlig! Idag köpte jag ett par skor, och inte vilka som helst. Det blev ett par Louis Vuitton Wonderland Ranger. Jag hoppas jag får stor användning för dem, men det tror jag!

 Mitt senaste inköp
 
 
// I discovered Polyvore today, and wow! What an amazing tool to get inspirational moodboards! I love fashion. Today I invested in a new item which I didn't intend to share right now but then I remembered that I had to do today's blog challenge question... Of course it was "what's your latest buy?", and since I can't lie, I have to show you my new darlings: Louis Vuitton Wonderland Rangers. Hope to wear them every year for the rest of my life!

Kommentarer

Postat av: Magda

Publicerad 2016-11-05 20:59:59

Wow coola! 😍

Svar: Tack finis <3 Om vi hade samma strl kunde vi ju dela! Men du har inte 37 va?
Amina Paracha

Postat av: Magda

Publicerad 2016-11-05 21:00:00

Wow coola! 😍

Postat av: Frida

Publicerad 2016-11-06 12:45:55

Åh!! <3 Så fint ditt set blev! Och HUR SNYGGA är inte dina nya skor??? Vill ha! Kram finis!

Postat av: Frida

Publicerad 2016-11-06 12:45:56

Åh!! <3 Så fint ditt set blev! Och HUR SNYGGA är inte dina nya skor??? Vill ha! Kram finis!

Svar: Men sötis, jag slängde på riktigt ihop det på EN minut. Men det visar ju hur enkelt det är att bli inspirerad där :) Jättejätteroligt och himla bra att jag hittade det på din blogg! Jag vet, dör lite... Jag hoppas nu att jag ska vara en duktig flicka och ta hand om dem ordentligt med läderbalsam och allt sånt där som man ska hålla efter med. Kramis!
Amina Paracha

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Biography

Amina is a doctor who doesn’t want to spend all of her life in scrubs. Living in Milano for one autumn sparked her inner love of fashion – in an updated version. Starting as a lifestyle blogger, she changed focus to sustainable fashion, something she wants to make fun, easy and luxurious for everyone, everywhere, anytime. Remember, modern women don't choose between sustainability and luxury, we take them both.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela