BAJSIGA blogg.se som inte sparar mitt utkast som jag skrivit och sparat... Nu blir det ett mycket tråkigare och kortare inlägg bara för det.

Imorgon åker vi till Spanien. Med bil. Efter 3 (?) års uppehåll av flygande är familjen Paracha tillbaks på Europavägarna. Denna gång med ännu en passagerare, Martin. Detta är positivt då han kan avlasta stackars papsen som annars kört de långa sträckorna själv, men kanske också lite negativt då jag numera alltid kommer ha sällskap i baksätet - vilket betyder att jag inte kan sträcka ut mig och sova. Men att få ha Martin med är ändå 10000 ggr bättre om man jämför med privelegiet att vara ensam i baksätet.

Sedan vi hördes av senast har jag hunnit med några små äventyr:
NUMERO UNO: Varit på Trädgården - ett inneställe (fast ute) i Sthlm :) Mycket bra betyg, men minus för alldeles för mycket rökning. Shame on you Stockholmers!

NUMERO DOS: Klippt mig - ingen ser någon skillnad... Fastän jag klippte upp håret.

NUMERO TRES: Inte åkt till C/Karlshamn. Martin skadade sig på träningen förra veckan. Ramlade och slog upp ena vaden med spikskon. Så det blev inget. Men jag fick öva mina skills i såromläggning, vilket var mycket intressant och roligt (om man nu får tycka att sånt är "roligt".. alltså det var ju inte kul att han gjorde illa sig, men ja... ni fattar)
Och säkert massa annat som jag inte kommer på just nu...

Två bilder som inte hör ihop med texten: