Sitter på spårvagnen med Martin på väg mot födelsedagsfesten. Det ska bli kul att prata lite med folk. Folk man gillar. Hemma hos folk man gillar. Härligt.

Har på mig min missoniklänning ("klänning") och utsläppt ganska långt hår (iiih! Det växer).

Idag lyckades jag slinka med på en tidigare huvud/halsdiss och därmed hann jag pressa in ytterligare en aktivitet i dagens pressade schema - beachvolleyboll på Europas största beachvolleyarena (eller vad det nu var...) i Kviberg här i Göteborg. Det var kul och mina armar har nu de obligatoriska små röda märkena man måste ha efter x antal baggerslag.

Veckohandlingen på maxi blev lite sen och middagen således sen den med. Men nu har jag fisksoppa med saffran i magen, liksom lite vitlöksbaguette. Känner mig redo för att ha en trevlig kväll med vänner - härligt medveten om att godiset i skåpet hemma väntar tills imorgon (eller kanske t.o.m. söndag!).

Hoppas ni alla har det fint

2 kommentarer

Mormorn

28 Sep 2012 22:32

Åh, va`ni är fina. Puss på er
Mormor

Filippa

28 Sep 2012 23:52

Hej!
Vad och hur tränar du nuförtiden?
Kram

Svar: Jag tränar lite löpning fortfarande även om jag tröttnat lite på att bara springa - gjorde det så mycket i somras. (Men såklart är det skönt ibland fortfarande, och lite roligare att varva med att springa själv och ha sällskap samt att försöka alternera löpträningen till 5 km, 10 km, backe, intervaller o.s.v.). MEN: Just nu är jag därför mer inne i Friskis-träningen där jag kör lite blandat: intensivgympa, intervall flex, step 2, cirkelträning... Kul att du läser bloggen! Kram
Amina Paracha

Kommentera

Publiceras ej