Woho! Litet minilov nu fram tills tisdag då psykatrin fortsätter. Sitter på tåget hem till Sthlm. Första klass faktiskt. Vi brukar ju inte åka så snofsigt men tydligen har vi åkt tillräckligt mycket andraklass för att lyckas komma upp en nivå i SJ-prio. Därför fick vi en gratis middag på tåget (när man bokar en förstaklassresa) som vi ska utnyttja idag. Så nu sitter vi här i förstaklassvagnens breda säten och har just bestämt när vi vill ha vår mat. För Martin blir det trerätters och för mig en stor räkmacka med 150g handskalade räkor. När vi bokade kunde de inte säga vilka rätter det skulle bli i trerätters så jag fick "nöja mig" med räkmackan (hehehe). 

Lyssnar på Filip & Fredriks podcast och hör de prata om cricothyreotomi (om jag kommer ihåg rätt från min undervisning) - när man skapar en akut luftväg med ex. en penna rakt in i halsen under struphuvudet, spännande! Gillar deras podcast. Har bokat biljetter till mig och Martin för att se deras 200:e podcast i Globen. Så roligt. 5/6 är det :) 

Jag har faktiskt köpt biljetter till en annan föreställning också. 12/9 ska vi gå på Cirkus Cirkör igen. Deras framträdanden är så himla fina tycker jag. Har sett alla deras shower tror jag...

I påsk ska vi bara hänga med föräldrarna och min älskade gråa hårboll. Det blir najs!

Nästa vecka är det skola tis-ons och sen ska jag ju på Friskisutbildningen tors-sön. Plus att det är klassfest på tisdag - pyjamasparty. Hihihi. 

Har faktiskt önskat vilka tider jag vill ha pass till hösten på Friskis. Känns sjukt att folk ska se mitt namn i listan och tänka "tjaa, jag får väl prova det passet, det kanske är kul" eller vad folk nu tänker...

Och! Igår fick jag veta att jag får stipendie för forskningen jag ska göra i sommar. Jippie! Ska göra mitt projektarbete/examensarbete i sommar på Astrid Lindgrens (Karolinska). Det kommer att handla om ett läkemedel som använts för återfall inom barncancer. Utvärdera effekten och sådär. Himla kul!

Nu ska jag sluta skriva för det här har nog redan blivit ganska långt. 

Glad påsk!Kommentera

Publiceras ej