Jag fick i förra veckan ännu en uppmuntrande kommentar om att jag borde bli intensivledare på Friskis. Sagt och gjort, jag mailade ansvarige och hon och jag pratade i telefon i fredags - CHECK på den! Men nu sitter jag här och har typ gjort klart hela passet (ok, inte riktigt...) och så ser det lite mörkt ut med NÄR jag skulle kunna hålla detta härliga intensivpass, och då tänker man bara: nääääääe. Man kan aldrig få vara glad i förskott alltså. Men kanske det löser sig med dag och plats - vi hoppas på det!

Idag har jag varit på ortopedakuten och tagit hand om patienterna där. Det är alltid skoj att vara på akuten, till och med ortopedakuten! Nu sitter jag och har gjort ett halvdant, ok.. superdåligt, försök att plugga och väntar egentligen på att Martin ska ringa/smsa så vi kan gå och träna något skoj tillsammans. Det regnar lite ute så jag vill inte ut och springa... Nej, det får bli något slags pass, kanske intervall flex!?

Kanske vill ni höra några ord om min helg också? Den var faktiskt annorlunda mot vår vanliga hemmahelg som vi alltid kör med. Vi hade ett riktigt kulturkalas må jag säga:

Fredag: opera, Figaros bröllop
Lördag: bio, Gone girl
Söndag: hemmafilmkväll, Harry Potter och halvblodsprinsen ("6:an")

...och vet ni? Allt var jättebra! Gårdagens film hemma hade jag ju redan facit på såklart, och där tycker jag ju att boken är 1000x bättre, men både opera och bio var mycket bra!

Sen att detta innebar att man har haft något gottigt att äta på medan man varit kulturell... Tja, vi ska träna i veckan.


 

1 kommentarer

Agnes

21 Jan 2015 22:18

Wohooo! Kultur!!

Kommentera

Publiceras ej