Helgen har spenderats i Stockholm. Har börjat inse att det inte är så lång tid kvar innan det kan bli mitt hem igen. Jag går ju faktiskt T9 till våren. Så sjukt! Bara 1,5 år kvar nu. Fyra år är avklarade. Och det är inte dåligt att bo i Göteborg, inte alls, men hemma är hemma. Längtar!

I fredags kom vi upp vid 19-tiden och åkte direkt till Villa Källhagens julbord tillsammans med mamma och pappa. Jag som aldrig (!) varit på julbord innan tyckte det var en mycket bra uppfinning. Men som vanligt konstaterades att deju  likagärna kunde struntat i det varma - dels för att det kalla är det godaste, dels för att man hinner bli så *piiip* mätt innan man hunnit till det varma. 


Som vanligt var allt för gott för att hinna fångas på bild.

Efter detta maratonätande så vinkade vi hejdå till mams och paps och begav oss rakt över det, i efterhand upptäckta, något leriga Gärdet (vi ägnade några minuter åt att åtgärda detta morgonen efter) till Biz apartments. Där skulle vi spendera en gratis natt som vi fått av Lovisa, Amanda, Agnes och Matilda i samband med min (andra) möhippa.

Här vill jag passa på att tacka så hemskt mycket för detta! Det var hur bra som helst och hotellet stod pall för Lovisas historier om diverse kändisar som bott där för på frukosten såg vi Emma Igelström. Och frukosten var för övrigt mycket mumsig!

Lördagen spenderades först med min sida släkten där vi hade lite kalas för mamma som fyllde år. På kvällen åkte vi till Sorunda och hängde med Martins päron. 

Idag har vi haft brunch med ovanstående samt Martins bror, fru och 3-månadersbaby. Fantastiskt att hela rummet stannar upp när en bebis finns närvarande. Så söt!!!

Nu är vi på tåget igen och ska ladda för tre skolveckor. Sen är det en Pakistanresa som hägrar. Omg. Så spännande. 1 kommentarer

Lovisa

01 Dec 2014 01:16

Puss på er! Hoppas att ni hade det super <3

Kommentera

Publiceras ej