Hej!
Jag kände mig så taggad här för några dagar sedan att skriva till er, men så blir jag osäker... Ni förstår, det som hindrar mig i mitt bloggande är att jag inte har något speciellt extraordinärt att berätta för er, men samtidigt: ni som ändå är här och läser är nog vana vid det. Så jag skriver på: Just nu sitter jag och Martin här i vår nya soffa med datorerna i knät. Plugg. Fast som vanligt är Martin mycket duktigare än mig på att behålla fokus.
 
Något som ändå är skoj är ju att vi har en ny soffa. Jag har ju faktiskt inte berättat för er att vi har gjort en liten renovering av vardagsrummet. Förra sommaren kom ju nya tapeter upp i hela lägenheten och nu är det äntligen lite nya möbler här i vardagsrummet. Nästa sommar, eller nångång..., så ska vi fixa till köket lite. Efter det känns det ändå rätt bra med vår lägenhet. Då hoppas jag att vi gör lite vinst på den innan vi flyttar hem till Stockholm.
 
Här kommer lite bilder som jag tog när vardagsrummet var klart:
 
 
Ursäkta dåliga mobilbilder men ni fattar grejen:
* Nytt bord
* Nya stolar
* Ny soffa
* Nya vägghyllor
* Fina bröllopspresenter överallt (ljuslyktor, skålar, löpare)
 
Missade att ta en bild så man ser hyllorna ovanför tvn, där står vår fina nya brödkorg (hehe, har ingen annan plats för den men den är så fin så det går bra att ha som inredningsdetalj), våra fina Kin-lyktor i grått och mässing samt mässingsskålen/fatet och lite annat smått och gott.
 
Jag är väldigt nöjd med allt. Det är skönt att kunna se ut när man sitter och äter, även om utsikten inte är fantastisk så är man ju ändå på sjätte våningen.
 

Kommentera

Publiceras ej