Även om jag klamrar mig fast vid att det fortfarande är liiiite sommar kvar så har ju skolan börjat och iom måndagens snabba antågande och det som kommer med den så får jag snart se mig besegrad. 

Men hösten är ju inte bara hemsk. Det där med måndagen innebär en spännande ny del i livet. Jag börjar jobba som underläkare för första gången! 

I sommar har jag ju (som ni som läser bloggen vet även om jag kanske inte skrivit det här?) varit på barnonkologen på Astrid Lindgrens. Där har jag ju i princip varit lite liknande underläkare men ändå inte eftersom jag inte läst barnkursen ännu. Men på måndag går jag in i den akuta vuxenkirurgin med arbetstid både på kirurgakuten och på KAVA (den Kirurgiska AkutVårdsAvdelningen). Där kommer jag att jobba tom. 3/1-16, dvs. fyra månader. Tror det blir bra. Tillräckligt lång tid för att komma in i det men ändå så kort att man inte hinner tröttna. Hoppas på det!

sista kvällen i Tavira, Portugal

_________________________________
Blev så glad av att prata lite med dig Amanda! Fick genast lust att uppdatera här! Men innan det här inlägget blir för långt avslutar jag och skriver mer nästa gång, kanske något om sommaren :)