Så var det dags för den första dejtdagen för i år. Det är min tur. Sist där i december så spelade vi väl badminton om jag inte missminner mig... Vi får se vad dagen bjuder på! Återkommer :)
 
Det blir nog ett ganska kort inlägg det här för jag vill vara så mycket jag bara kan med Martin idag för inatt kl. 03-ish kommer han försvinna iväg i tio dagar till Sydafrika med Ung Cancer. Buhu, synd om mig. Kvar blir jag med trist marsväder och vårdcentralspraktik. Som tur är så har jag ändå ganska mycket bokat som får tiden att gå:
 
* Friskispass (söndagar och onsdagar!)
* Examensarbete - ja, jag har ju inte skrivit klart det heheheh... Har all data och sådär men har inte tagit mig tid till att verkligen få ihop det till ett arbete, så det är väl så dags nu tycker jag, när jag ändå har lite lugnare.
* Vårdcentralspraktik som sagt
* Friidrotts-EM inomhus nästa torsdag-söndag, så då finns lite TV att titta på iaf, och skid-VM är ju inte riktigt slut än så imorgon har jag ju 5-milen att se fram emot :) dock tråkigare att titta på den själv såklart. Kanske får FaceTimea mamma så vi kan titta tillsammans :p
* En heldag med inspirationsföreläsningar och träningsmoment med Friskis nästa lördag, ska vara där från 08:00 till typ 20:00, så verkligen en heldag! 
* Planerad drinkkväll antagligen också nästa lördag 
* + att jag ska våldgästa Sofie och hoppas att hon våldgästar mig under hela den här tiden. Träna, laga mat, äta mat, mysa, shoppa, titta på film... och kanske plugga lite :)
 
Hoppas de här tio kommande dagarna går fort, så tråkigt att vara ensam! Nu ska jag krama på min man!