Varför går alltid den lediga tiden så mycket fortare än tiden man arbetar? Nu har jag varit här i varma Portugal sedan i måndags och imorgon är det redan dags att åka hem till kalla Sverige igen. Jag vill inte ens tänka på måndag... Varför skulle jag få för mig att jobba på terminen istället för att vara typ ledig? 

Nåja, får längta efter nästa höst när jag ska vara "ledig". Har nog inte berättat det på bloggen men ni vet nog om det ändå de flesta av er. Martin läser ju ekonomi och nästa höst termin 5. Då är det dags för utbytestermin om man vill, och det vill han ju såklart. Det som är så finurligt då är att jag ät klar. Skolan är finito. Jag är alltså fri att göra som jag behagar. Det är man väl alltid iofs men ni förstår. Alltså hakar jag på. Oavsett var det blir :) troligtvis (och förhoppningsvis) hamnar vi i Milano eller Nice. Det är det han ska välja som första- och andrahandsval. Vi får veta i mars vart det bär hän. 

Men det är många resor jag drömmer om nu som ligger inom det närmsta året (när jag sitter här och är på resa...). 

- Rom i november
- London i sommar (sammanslagen födelsedags- och examenspresent, plus att jag stått/står över födelsedagspresent och julklapp i år, ni förstår min agenda i London...)
- Milano/Nice till nästa höst
- Någon resa någonstans när mamma fyller/fyllt 60 år, troligtvis över nyår...

Så det är väl inte så synd om mig som jobbar i höst. Nu ska jag njuta av sista kvällen här. Dagen har, likt de senaste dagarna, spenderats på stranden :) 


Kommentera

Publiceras ej