Hade tänkt lägga upp mina senaste tagna mobilbilder här på bloggen för det verkade i planeringsfas (för fem minuter sedan) som en bra idé för att uppdatera er om vad jag pysslat med de här dagarna. Men när det senaste bilderna är 21 screenshots av en lägenhet på Hemnet för 18,9 miljoner så vet jag inte riktigt vad ni tror att jag håller på med (vad håller jag på med egentligen?).

Så det blir ett kort morgoninlägg från spårvagnen. Med text. Och ingen bild. 

Sedan sist vi hördes har jag i princip bara jobbat. Förra veckan gick jag måndag-söndag. Den här veckan kör jag tisdag-söndag där jag började det hela med att i tisdags tacka ja till att hoppa in på kvällspasset på akuten trots att jag hade varit på jobbet från 0730. Det slutade med en 14h arbetsdag varav 9,5h utan rast. Man kan säga att jag har upptäckt en av "The downsides" (orkar inte tänka ut det svenska ordet, om det ens finns) av att jobba. 

Men idag är det fredag och även om jag jobbar imorgon så kan jag se fram emot helgen:

- idag ska jag möta upp Sofie efter jobbet och gå på NK för att äta massa gratis praliner, dricka bubbel och träffa Ebba von Sydow och Emilia de Poret. Kanske unnar mig deras nya bok "Säker stil" om jag är på det humöret. Sen ska vi gå på Rum21's butiksrea här i Gbg. Tydligen ska mycket vara på 40% :) alltid kul med heminredning!!!
- ikväll blir det godis och idol och bara mys med Martin. Känns extra bra eftersom vi typ snittat 2h vaken tid med varandra senaste dagarna
- imorgon jobb men sen kanske en sväng till IKEA och på det middag med Sofie, Lisa och Johanna 
- på söndag en sovmorgon och ev. IKEA om vi inte gjort det på lördagen. Sedan bränner vi av sista jobbpasset på en hel vecka för på måndag drar jag till mams och paps i Portugal! Behöver. Semester. Nu. Kämpa sista dagarna och trevlig helg på er! (Nu ska jag kika på en av "The upsides" med att jobba... Den 25:e varje månad)

Kommentera

Publiceras ej